jmone Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Είχε ανέβει και παλιότερα αυτό το βίντεο αλλά χάθηκε μέσα σ ένα άλλο θέμα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Herbert Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Επίσης ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 χαχα εσύ πωρώθηκες ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Regent Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 Πάντως καλό είναι να ενημερώνονται και οι μουσικοί για αυτά τα θέματα, γιατί υπάρχουν αρκετοί "δηθεν" τεχνικοί στη πιατσα. TO BEER OR NOT TO BEER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Εγω αλλαξα τις χορδες στην κι8αρα μου κ εκει που ηταν μια χαρα(Κουρδισμενη) κ την τελειωσα... Τι να δω....ο καβαλαρης ηταν λιγο πιο κατω απο το κανονικο...υπαρχει κατι να πειράξω γιαυτο ??? Παντα οταν αλλαζω τις χορδες εχω τετοιο πρόβλημα...κ μετά απο μαγαζι που μου εκανε Service..... Τι να πω.....Δηλ.όποτε αλλάζω χορδές πρεπει να την πηγαίνω για Servise ??? Ημαρτον.... http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 κάνε ότι λέει το τελευταίο βίντεο ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 περαν των βιντεο ειχα μαι ibanez rg470 απ'το '96 με απλο floyd rose και αφου παλεβαμε αρκετα εγω και η κιθαρα τελικα βρηκα το σημιο g της!! μετα απο ενα καλο καλο set up, το floyd οπως ελεγε και ο κατασκευαστης επρεπε να ειναι στο ιδιο υψος με την επιφανεια της κιθαρας και στην ιδια ευθεια (δεν ξερω αν υσχηει για ολους) oποτε και καθε φορα που αλλαζα χορδες τις περνουσα ολες μαζι και σιγα σιγα στριβοντας τες ολες περιπου το ιδιο ερχονταν και σικονονταν το floyd στο ιδιο περιπου υψος που οπως πιο πανο ειπαμε και μετα ολα γινονταν ανετοτατα και κουρδιζα χορις προβλημα βεβαια μεχρι να το παρω χαμπαρι ημουν στα προθηρα να την πεταξω απο το μπαλκονι αυτη ειναι η εμπηρεια μου απο floyd και αυτο εκανα για πανο απο 10 χρονια ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΘΑΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΠΟΟΟΟΟΟΤΕΕΕΕΕΕ >:( papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Πολύ χρήσιμα τα videakia!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RadioSilence Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 μαγκες μπραβο μου λυθηκαν πολλες αποριες!!!!!! ΕΥΓΕ! \' InfraVision - When Everything Is Worth \' 2011 album Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 πολυ καλα βιντεακια με βοηθησαν αρκετα μιας και το floyd δεν ειναι οτι πιο ευκολα να σεταριστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση