Madara Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν άκουγα κιθάρες με ακουστικούς μαγνήτες (Piezo κλπ.) και επειδή μου άρεσε πάρα πολύ ο ήχος, σκέφτηκα το εξής: είναι υποχρεωτικό να πάρω έτοιμη κιθάρα με τέτοιους μαγνήτες, ή μπορώ να πάω σε μάστορα και να μου εγκαταστήσει έναν? κατα προτίμηση κιόλας χωρίς να έχω καλώδια να περιφέρονται γύρω γύρω για τα controls... Η θα πρέπει να μου κάνει την κιθάρα σουρωτήρι, που δεν έχω ιδέα τι αποτελέσματα θα έχει, και να πληρώσω και μία περιουσία? Δηλαδή, είναι δυνατόν να γίνει αυτό, και αν ναι, είναι ασφαλές? Gibson Les Paul Goth: Dream guitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg+9 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2008 Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.graphtech.com/products.html?CategoryID=4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Madara Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστώ! αυτή κι αν είναι λύση στο ερώτημα... ;D ;D ;D Gibson Les Paul Goth: Dream guitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση