Προς το περιεχόμενο

Kαλύτερος all around tube amp;

kpeyos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και για μενα, ο twin reverb ειναι ο πιο all around.

μα δεν τιθεται καν θεμα για αυτο,αλλωστε οπου και να πας να παιξεις αν ζητησεις "εναν ενισχυτη" για backline η περιπτωση να σου φερουν twin ειναι πανω απο 80%  ;D ;D

για αυτο αλλωστε ειναι και ο πιο "πουλημενος" ενισχυτης ever.

και φυσικα εχεις δικιο λεγοντας οτι εχει χρησιμοποιηθει απο τον πρωτο δισκο των NIRVANA & του Hendrix μεχρι τον τελευταιου δισκο του ...Μακη Χριστοδουλοπουλου...... :)

οι μαρσαλ για μενα αντιμετωπιζουν μεγαλο προβλημα στο "all around"

οι Μarshall κακα τα ψεμματα ΔΕΝ ειναι all around ενισχυτες....

Κι εγώ τον έχω δεί μια στα ξεκινήματα με τους Blur το 1994 με 4104 και μιά πριν 3-4 χρόνια με τη δική του μπάντα με Orange τεράστιους...

μηπως μπερδεψες τους Orange του δευτερου κιθαριστα και του μπασιστα του με τους δικους του?εντυπωση μου κανει γιτι ψαχνω να βρω εστω και ενα reference η μια foto & δεν βρισκω...anyway....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ο μονος λογος που δεν τον πηρα ειναι... οτι ειναι θηριο για τα δικα μου δεδομενα (μεταφορας και εντασης).  :)

Σιγά το θηρίο.......  :D :D :D :D :D

Πάντως μια μπασοκολώνα Agusta θα με τρόμαζε πραγματικά (πόσο θέλω να βρώ μια τέτοια.....)

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Όλοι έχετε δίκιο για όλους αυτούς τους καταπληκτικούς λαμπάτους ενισχυτές που προαναφέρατε. Δεν θα χαραμίσω το χρόνο να σας πω για το δικό μου λαμπάτο που τον βρίσκω τουλάχιστον εξαιρετικό. Ψάχνοντας για τον καλύτερο ενισχυτή πριν χρόνια έπεσα σε μια μάρκα που κανείς δεν έχει αναφέρει δεν είναι γνωστή άλλωστε και πλέον δεν βγαίνουν αυθεντικά μοντέλα.

Οι ενισχυτές αυτοί που βγήκαν ήταν ρυθμισμένοι ο κάθε ένας ξεχωριστά βασισμένα στο αυτί του κατασκευαστή και αφού πριν λίγα χρόνια μας εγκατέλειψε τα εγκόσμια πλέον δεν βγαίνουν τέτοιοι ενισχυτές παρά μόνο κλώνοι του, που δεν έχουν καμία σχέση με τους αυθεντικούς. Όσο και αν προσπάθησαν να αντιγράψουν τον ενισχυτή, ακόμα όταν χρησιμοποίησαν τα ίδια ακριβώς υλικά, δεν κατάφεραν να πετύχουν τον συγκεκριμένο ήχο.

Απλά δείτε εδώ και κοιτάξτε την τιμή. Κρατηθείτε...και καλή θέαση

http://www.trainwreck.com/ 

Σιγά το θηρίο.......  :D :D :D :D :D

δυστυχως ειναι θηριο για τις δικες μου αναγκες, γι'αυτο και το εγραψα για να το ξεκαθαρισω..

ο χωρος που κανουμε προβα με το γκρουπ βρισκεται στον 2ο παναρχαιου σπιτιου χωρις ασανσερ... ασε.. μεγαλη πικρα..

επισης να τον εχω μονο για practice δε λεει... εδω τον blues jr δεν μπορω να ανοιξω σπιτι καλα καλα  :)

Eγώ δεν είπα για JCM Μarshall, ας μην τα συγχέουμε περικαλώ... άλλο Πλέξι, άλλο JCM... και ναι, εγώ πιστεύω ότι είναι all around, εκτός σερφ και τζαζ.

Κpeyos και οι ενισχυτές που είναι σαν το κόκπιτ ενός Airbus έχουν γενικά τη θέση τους σε αρκετές περιπτώσεις... αλλά αυτό που με κάνει να ψιλοτρελαίνομαι είναι να τους βλέπω ΜΑΖΙ με ένα... στρατό από πετάλια (και σαν να μην έφτανε αυτό, εκ των οποίων δεν χρησιμοποιούν ούτε τα μισά).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Όλοι έχετε δίκιο για όλους αυτούς τους καταπληκτικούς λαμπάτους ενισχυτές που προαναφέρατε. Δεν θα χαραμίσω το χρόνο να σας πω για το δικό μου λαμπάτο που τον βρίσκω τουλάχιστον εξαιρετικό. Ψάχνοντας για τον καλύτερο ενισχυτή πριν χρόνια έπεσα σε μια μάρκα που κανείς δεν έχει αναφέρει δεν είναι γνωστή άλλωστε και πλέον δεν βγαίνουν αυθεντικά μοντέλα.

Οι ενισχυτές αυτοί που βγήκαν ήταν ρυθμισμένοι ο κάθε ένας ξεχωριστά βασισμένα στο αυτί του κατασκευαστή και αφού πριν λίγα χρόνια μας εγκατέλειψε τα εγκόσμια πλέον δεν βγαίνουν τέτοιοι ενισχυτές παρά μόνο κλώνοι του, που δεν έχουν καμία σχέση με τους αυθεντικούς. Όσο και αν προσπάθησαν να αντιγράψουν τον ενισχυτή, ακόμα όταν χρησιμοποίησαν τα ίδια ακριβώς υλικά, δεν κατάφεραν να πετύχουν τον συγκεκριμένο ήχο.

Απλά δείτε εδώ και κοιτάξτε την τιμή. Κρατηθείτε...και καλή θέαση

http://www.trainwreck.com/ 

[flash=200,200]http://uk.youtube.com/watch?v=Y2_12Ler9B8

Τωρα απ αυτο τι βιντεο τι απ'ολα αξιζει περισσοτερη προσοχη το αφηνω σε εσας να το κρινετε... ;D ;D ;D

Να σαν αυτόν είναι, αλλά εμένα έχει τα original ηχεία...είναι 220v, φοράει EL34 και βέβαια είναι mint condition!!!

Eχω εναν ακριβως ιδιο. ΕΝΙΣΧΥΤΑΡΑ

Οταν τον παιζω με τα πεταλια (wah, od, chorus) τον παιζω στην high εισοδο. Οταν ειμαι με την Tonelab στη low. Jazz ντεν παιζει αλλα ουτε εγκο παιζει jazz. ΟΛΑ τα αλλα ομως......

Make me fries...

[flash=200,200]http://uk.youtube.com/watch?v=Y2_12Ler9B8

Τωρα απ αυτο τι βιντεο τι απ'ολα αξιζει περισσοτερη προσοχη το αφηνω σε εσας να το κρινετε... ;D ;D ;D

Απίστευτος ήχος, από τους καλύτερους drive ήχους που έχω ακούσει

για το θεμα του ποσο καλα παιρνει τα πεταλια ενας fender γενικοτερα,εχω κρατησει το Post ενος τεχνικου απο το gear page και το κανω copy paste:

fender and marshalls as a pedal platform:

preamp distortion in Fenders sounds very different from preamp distortion in Marshalls, largely because the tone stack comes before the distortion, whereas in the Marshall circuit most of the distortion comes after the tone stack...especially when the input is boosted.

Use the amp to amplify - cleanly or nearly so - an overdrive or distortion pedal set to add distortion not level (or not much), and it will sound much better. FWIW, contrary to popular belief, even SRV did not set his Tube Screamers to boost much - there's a pic of his settings somewhere which shows that both pedals have the gain fairly high (one just over half, one about 3 o'clock I think) and the levels at only just over half.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου