quintiplet Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Πριν από δύο λεπτά, ήμουν στο μπάνιο, οπότε, κατά την ιερή ώρα του χ#$%^τος ακούω από τον φωταγωγό την κατά τα άλλα πολύ συμπαθή αλλοδαπή κυρία του κάτω ορόφου να διαβάζει το παιδάκι της: - Πόσο κάνει 40 + 10? - 5, λέει το παιδάκι μετά από λίγο - Η μάνα ξαναρωτάει: πόσο κάνει 40 + 10? - Σιωπή.... - Η μάνα αρχίζει να τα παίρνει, οπότε αρχίζει από τα εύκολα: Πόσο κάνει 4 + 1? - 5, λέει το παιδάκι - Και 0? - 50 - Μπράβο! :o :o ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Πέντε - Μηδέν.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 ...κατα το X1 / X2 = 1/2 = 0.5 ... https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 ...κατα το X1 / X2 = 1/2 = 0.5 ... Μου μεταφερει μια μαθηματικος το εξης: Γραφει στον πινακα: f(x) και παραλληλα το εκφωνει: "εφ του χι" Διακοπτει ο μαθητης και λεει: Κυρια, δεν γραψατε το "του" My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 2+2=5 ;D http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quintiplet Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Μου μεταφερει μια μαθηματικος το εξης: Γραφει στον πινακα: f(x) και παραλληλα το εκφωνει: "εφ του χι" Διακοπτει ο μαθητης και λεει: Κυρια, δεν γραψατε το "του" Ο Χριστός και η Παναγία.... :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Φίλος μου που διδάσκει σε φοιτητές ΤΕΙ μου είπε ότι κάποιος έκανε το εξής : sin(x)/x=sin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ohhai Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Παρόμοιο με του χαρίλατρον καλός μαθητής σε εξετάσεις απο βιασύνη κ άγχος 20/2= 2 0/2=0 http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mea_Culpa89 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 ;D ;D ;D To keep you is no benefit. To destroy you, no loss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2008 Εγώ ήξερα μια παραλαγή αυτού, που λέει τα ίδια μέχρι το ότι η γυναίκα είναι χρήμα2, και αφού χρήμα=προβλήματα, τότε η γυναίκα ισούται με τη ρίζα των προβλημάτων... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση