Guru Alter Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 ;D οποιος προλαβει... ;D http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=230301166868 YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Δεν στέλνει Ελλάδα γμτ... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Ποιος θα την πάρει να μας ανεβάσει κλιπάκια και να μας κάνει συγκριτικό με αυτές; ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jethro Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Έχω μια ίδια σε ακριβώς αυτό το χρώμα! Μιλάμε για πολύ αεράτο μανίκι! Δεν της έχω αλλάξει ποτέ χορδές και μιλάμε -πώς γίνεται αυτό ρε παιδί μου! - οτάν την παίζω(!), έχει πάντα τον ίδιο ήχο με τον κιθαρίστα του cd που ακούω και παίζω από πάνω! Άσε που οι φράσεις βγαίνουν καρφί, τι παρτιτούρες - ταμπλατούρες και μ@#%&#@ς! Ξέρω δε και πολλούς φίλους μου που έχουν από μια ίδια! ;D ;D ;D ;D ;D 8) The light was yellow, sir... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexis72 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Το πιο κουλο ειναι οτι μεχρι τωρα εχουν κανει bid 17 ατομα.... Και ο τελευταιος εδωσε 20 δολαρια..!! Ποιος ξερει μεχρι που θα φτασει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Καποιος λεει θα εδινε και 1000 $ για την εν λογω κιθαρα! Omg kai 3 lol :P http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση