Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Πέρα απότην πλάκα... Θα πάρεις το RAT2 και θα πάς στον Jam... Θα ζητήσεις το LM308 chip... Όλα τα capacitors αλλαγή με metal film καλής ποιότητας ή silver mica Όλες οι αντιστάσεις αλλάγή με tantalum (ακριβείας) ή carbon comp (πιο ζεστές) Διακόπτη στην αντίσταση εισόδου (1ο mod για λιγότερο γκάζι) Δικόπτη για μία δίοδο εκτός (2ο mod για λιγότερο γκάζι και περισσότερα μπάσα- το λεγόμενο mighty mouse του Keeley) Μπορείς επίσης να προσθέσεις και άλλη μία δίοδο (για περισσότερο πιο tube-like γκάζι - το λεγόμενο phat rat του Keeley) Kαι είσαι αρχηγός... (εγώ πάντως πάω σήμερα να παραλάβω το δικό μου Αμερικάνικο Vintage Reissue που μου moddαρισε)... 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harry Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 (εγώ πάντως πάω σήμερα να παραλάβω το δικό μου Αμερικάνικο Vintage Reissue που μου moddαρισε) χα χα απο πού, μήπως μπορείς να μου βείς ένα αμερικάνικο vintage reissue ? ? ? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harry Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 ε ν τ ι τ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harry Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Λύση βρέθηκε, να ναι καλά ο Γιάννης www.jampedals.com και το σκατοπόντικο θα μου μοντάρει και σκέφτομαι να αγοράσω ακόμα ένα fuzzaki που έχουν φοβερό ήχο. Ελέγκξτε www.jampedal.com τα demo και θα πάθετε πλάκα..... :o :o :o Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και Kpeyos (ο οποιοσδήποτε) άμα έχετε καμιά άκρη να ψωνίσουμε απο ebay θα το εκτιμούσα βαθήτατα.......μιας και δεν έχω κάτσει να το ψάξω και με ενδιαφέρει. Μένω Αθήνα Χολαργό αλλά μετακινούμαι κιόλας κοντά μιας και έχω μηχανή.... :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Έκανες πολύ σωστή επιλογή... Με το ebay τι ακριβώς πρόβλημα έχεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harry Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Γλούπ......δεν έχω γραφτεί ακόμα και δεν έχω ασχοληθεί με την διαδικασία του πουλάω-αγοράζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Αν θες τα καλύτερα deals, σου προτείνω τα gear forums, όπου ο κόσμος τα μεταχειρισμένα τα σκοτώνει, όσο-όσο... Τρανό παράδειγμα το noiz, δέκα φορές καλύτερο απ' το ebay κατά τη γνώμη μου... Αν επίσης μπορείς να βρεις άτομα έμπιστα μέσω του the gear page, εκεί είναι το απόλυτο. Απλά πρέπει να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό στο paypal... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση