boody Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Παράθεση Θυμάστε την παλιά ελληνική κωμωδία «Οι θαλασσιές οι χάντρες», όπου η Ζωή Λάσκαρη ηγείται ενός γυναικείου γκρουπ παίζοντας ένα τραγούδι «Crazy girl»; Ε λοιπόν, αυτό το «Crazy girl» ήταν ένα single εκείνης της εποχής με τη γνωστή αργότερα Αλέκα Κανελλίδου, όσο κι αν αυτό σας φαίνεται απίστευτο. ειπα και εγω τετοια φωναρα η Ζωϊτσα? Νελλη Μανου εεεεεε... μιμης πλεσσας μουσικη στιχοι http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thebest20 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου Να ρωτήσω κάτι; Αν και παλιό δεν είναι, είναι του 2003, το κλιπ του Θοδωρή Φέρρη "Πες μου τι κατάλαβες" υπάρχει περίπτωση να το έχει δει κανείς ή να το έχει κάπου αποθηκευμένο; Ούτε ο σκηνοθέτης του clip Νίκος Σούλης δεν το έχει. Ή υλικό από τις ελάχιστες εκπομπές που ήταν καλεσμένος μεταξύ 2003-2008. Είμαι πολύ εθισμένος φαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 1 ώρα πριν, thebest20 είπε Να ρωτήσω κάτι; Αν και παλιό δεν είναι, είναι του 2003, το κλιπ του Θοδωρή Φέρρη "Πες μου τι κατάλαβες" υπάρχει περίπτωση να το έχει δει κανείς ή να το έχει κάπου αποθηκευμένο; Ούτε ο σκηνοθέτης του clip Νίκος Σούλης δεν το έχει. Αυτό δεν σου λέει κάτι? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου Ούτε αυτός που το 'χει δεν το έχει 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Αυτό δεν σου λέει κάτι? Για τον συγκεκριμένο, δεν θα εκπλαγώ αν μάθω ότι ούτε καν το είδε το βίντεο που έφτιαξε. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, trolley είπε Για τον συγκεκριμένο, δεν θα εκπλαγώ αν μάθω ότι ούτε καν το είδε το βίντεο που έφτιαξε. Τι να πω? Δεν ξεύρω... Τώρα έχω την επιθυμία να μάθω ποιος είναι αυτός ο Θοδωρής Φέρρης, και να ακούσω/δω το "Πες μου τι κατάλαβες"... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου Για όσους αναρωτιούνται: 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thebest20 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου Απλά τα τελευταία 6 χρόνια ο Θοδωρής Φέρρης σαρώνει, κάνει απίστευτο πανικό, ο μόνος που σε κάθε του εμφάνιση είναι ασφυκτικά γεμάτα τα μαγαζιά, εκεί που τα προηγούμενα 15+ χρόνια, δεν έβγαζε πολλά κομμάτια. Πιο πολύ για συλλεκτικούς λόγους το ψάχνω και επειδή δεν το έχω δει αυτό το clip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου Σαρώνει ε? Χαμπάρι δεν πήρα... 1 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Από τη μια το γούστο του best δεν αφορά πολλούς εδώ μέσα, καλά κάνει φυσικά ότι γουστάρει ακούει ο καθένας, από την άλλη πρώτη φορά γνωρίζω άνθρωπο με αυτά τα ακούσματα που να έχει 5 γνώσεις παραπάνω και να το ψάχνει το θέμα εις βάθος... Επεξεργασμένο 25 Ιουνίου από noe13 2 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση