longshadow Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Συγγνώμη το θέμα μου ήταν ότι έτσι όπως το έγραψες ,έβαλες soldano-engl ίσα κι όμοια, ενώ ο soldano θα έπρεπε να συγκριθεί απευθείας με τον bogner... Το ποιός τώρα απο τους δύο αρέσει του καθενός ,είπαμε είναι θέμα προσωπικού γούστου... Read it more carefully... ;) (ποιός παρεξηγήθηκε ??......δεν παρεξηγήθηκα... :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sayan Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Για mesa boogie Dual rectifier Roadster τι εχετε να πειτε? http://guitare.playback-europe.com/mesa_boogie-roadster_head-11801.html ειναι τετρακαναλος, εχει επιλογεα watt 50/100 και reverb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Καλα εχεις να δωσεις 3000 ευρω και σκεφτεσαι να τα δωσεις για recto????? Εισαι με τα καλα σου παιδι μου? Οι hi gain Boogie που πραγματικα αξιζαν ηταν οι Mark και πλεον δεν βγαινουν. Ασε που οι rectos εχουν 2,5 χιλιαρικα στην ευρωπη και στην αμερικη η αξια τους ειναι 1500 δολλαρια. Για ευρωπαικης παραγωγης μηχανηματα κοιτα σε Cornford Hellcat, Elmwood Modena, Koch Supernova, Diezel VH4/Herbert. Ολα κατω απο 3000 ευρω με αποκορυφομα τον Hellcat ο οποιος ειναι pointo to point, με χειροποιητους μετασχηματιστες και με δωρο ποιοτικο καλωδιο για κιθαρα και καμπινα, συν το ποδοδιακοπτη, με 1768 ευρω και αμα θες σου στελνω και λινκ γιατι σε οσους το εχω πει δεν με πιστευουν και μακαρι να ειχα τα λεφτα να τον χτυπαγα. Απο αμερικη αν παρεις κατι κοιτα σε Diamond, Cameron, Splawn η και τους Suhr Handwired ( δεν ειναι οι CAE, ειναι handwired απο τον Τζονι), με χρυση τομη τον Splawn ο οποιος ειναι στην ουσια γκαζωμενος Marshall χωρις τα ενοχλητικα πριμα και εχει 1800 δολλαρια την στιγμη που ο αντιστοιχος Cameron (κι αλλος Marshall modder που βγαζει πλεον δικους του ενισχυτες με βαση τα mods που ειχε κανει) εχει 2700 δολλαρια. Ειναι πολλα τα λεφτα που θα δωσεις και μη τα δωσεις τσαμπα. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Καλα εχεις να δωσεις 3000 ευρω και σκεφτεσαι να τα δωσεις για recto????? Εισαι με τα καλα σου παιδι μου? Οι hi gain Boogie που πραγματικα αξιζαν ηταν οι Mark και πλεον δεν βγαινουν. Ειναι πολλα τα λεφτα που θα δωσεις και μη τα δωσεις τσαμπα. Όντως, δεν πρέπει να έχει τα καλά του κάποιος που σκέφτεται να πετάξει τόσα λεφτά από το παράθυρο για έναν ενισχυτή που θεωρείται σημείο αναφοράς στην κιθαριστική ιστορία. Δις θρεντ κιπς γκέντιν μπέτερ μπάι δε μίνιτ. Επίσης, οι Boogie (δηλαδή οι Mark, μιας και είναι οι ΜΟΝΟΙ Μesa που πραγματικά ονομάζονται Boogie - το γιατί μια άλλη φορά) εξακολουθούν να βγαίνουν ακόμη, δόξα τω Θεώ. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sayan Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Καλα εχεις να δωσεις 3000 ευρω και σκεφτεσαι να τα δωσεις για recto????? Εισαι με τα καλα σου παιδι μου? Οι hi gain Boogie που πραγματικα αξιζαν ηταν οι Mark και πλεον δεν βγαινουν. Ασε που οι rectos εχουν 2,5 χιλιαρικα στην ευρωπη και στην αμερικη η αξια τους ειναι 1500 δολλαρια. Για ευρωπαικης παραγωγης μηχανηματα κοιτα σε Cornford Hellcat, Elmwood Modena, Koch Supernova, Diezel VH4/Herbert. Ολα κατω απο 3000 ευρω με αποκορυφομα τον Hellcat ο οποιος ειναι pointo to point, με χειροποιητους μετασχηματιστες και με δωρο ποιοτικο καλωδιο για κιθαρα και καμπινα, συν το ποδοδιακοπτη, με 1768 ευρω και αμα θες σου στελνω και λινκ γιατι σε οσους το εχω πει δεν με πιστευουν και μακαρι να ειχα τα λεφτα να τον χτυπαγα. Απο αμερικη αν παρεις κατι κοιτα σε Diamond, Cameron, Splawn η και τους Suhr Handwired ( δεν ειναι οι CAE, ειναι handwired απο τον Τζονι), με χρυση τομη τον Splawn ο οποιος ειναι στην ουσια γκαζωμενος Marshall χωρις τα ενοχλητικα πριμα και εχει 1800 δολλαρια την στιγμη που ο αντιστοιχος Cameron (κι αλλος Marshall modder που βγαζει πλεον δικους του ενισχυτες με βαση τα mods που ειχε κανει) εχει 2700 δολλαρια. Ειναι πολλα τα λεφτα που θα δωσεις και μη τα δωσεις τσαμπα. Tα 3000 που τα ειδες ηθελα να ηξερα!!! δες παλι το λινκ σε παρακαλω http://guitare.playback-europe.com/mesa_boogie-roadster_head-11801.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sayan Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Ειναι πολλα τα λεφτα που θα δωσεις και μη τα δωσεις τσαμπα. οχι και τσαμπα οι rectifiers μην τρελαθουμε τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Εσυ γιατι εισαι τοσο πεπεισμενος οτι αξιζουν τα λεφτα τους...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sayan Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Κοιταξε για τις ελληνικες τιμες σιγουρα δεν αξιζουν. Αλλα λιγο ψαξιμο και βρισκεις -500€ σε σχεση με την Ελλαδα Ενας ρεκτο 2200 με τεσσερα καναλια foot-switch και τοσο ποιοτικο gain πιστευω οτι δεν ειναι και πολυ τσιμπημενη η τιμη αυτη. Ενταξει ειναι και λιγο και το brand name αλλα επιμενω πως την τιμη αυτη την βρισκω υποφερτη για αυτο που αγοραζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Νικο αυτος που λες κανει πανω απο 10000 ευρω. Ειπαμε το οριο ειναι 3000. Σαγιαν το παραπανω ειδα και μου κολλησε οτι ηθελες να δωσεις 3000. Νταξει γραψε λαθος. Anyway αφαιρεσε τους Ντιζελ,Diamond,Cameron, Suhr και τον Κοχ και τα αλλα ειναι στο μπατζετ. Οσο για εσενα bloody, τι σε κανει να πιστευεις οτι εχεις το δικαιωμα να με ειρωνευεσαι? Σου φαινεται περιεργο οτι δεν θα ηθελα να δωσω 2,5 χιλιαδες ευρω για κατι που αξιζει 1500 δολλαρια? Μιλαω για τον dual recto που αναφερθηκε στο πρωτο ποστ. Οσο για τους mark iv -που ειναι και τα hi gain μοντελα απο τους mark- η ιδια η εταιρια λεει οτι ειναι discontinued. Τελος Σαγιαν δεν ειπα οτι θα τα δωσεις τσαμπα αν παρεις τον rectifier απλα οτι ειναι πολλα τα λεφτα και θα πρεπει κάθε ευρώ που θα στερηθεις να αξιζει και να μην κανεις επιπολαια αγορα. Ψαξε, ακου, και μετα βλεπεις. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sayan Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Σαγιαν το παραπανω ειδα και μου κολλησε οτι ηθελες να δωσεις 3000. Νταξει γραψε λαθος. Anyway αφαιρεσε τους Ντιζελ,Diamond,Cameron, Suhr και τον Κοχ και τα αλλα ειναι στο μπατζετ. Οσο για εσενα bloody, τι σε κανει να πιστευεις οτι εχεις το δικαιωμα να με ειρωνευεσαι? Σου φαινεται περιεργο οτι δεν θα ηθελα να δωσω 2,5 χιλιαδες ευρω για κατι που αξιζει 1500 δολλαρια? Μιλαω για τον dual recto που αναφερθηκε στο πρωτο ποστ. Οσο για τους mark iv -που ειναι και τα hi gain μοντελα απο τους mark- η ιδια η εταιρια λεει οτι ειναι discontinued. Τελος Σαγιαν δεν ειπα οτι θα τα δωσεις τσαμπα αν παρεις τον rectifier απλα οτι ειναι πολλα τα λεφτα και θα πρεπει κάθε ευρώ που θα στερηθεις να αξιζει και να μην κανεις επιπολαια αγορα. Ψαξε, ακου, και μετα βλεπεις. ;) Να σαι καλα φιλε!! Πάντως για τον roadster δεν μου απαντησε κανεις!! μου φενεται πιο ενδιαφερον με περισσοτερες λειτουργιες. Στην Ελλαδα αυτος κανει 3000 ενω εξω 2200. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση