gregg Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Φτιαξαμε με το φιλο Bluezlick ακομη ενα jam και αποφασισαμε να το ανεβασουμε. Ειναι χωρισμενο σε δυο μερη, το δευτερο solo ειναι του bluezlick και το πρωτο ειναι το δικο μου. http://www.box.net/shared/t0vm65eptj :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quintiplet Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Πολύ πολύ καλό, μπράβο παιδιά ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aligator Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 μπραβο παιδια..καλη προσπαθεια..ειμαι ενθουσιασμενη απo τoν ηχο του πρωτου solo..μπορεις να μου πεις τι χρησιμοποιεις? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Τhanks παιδια :) Το πρωτο solo ειναι γραμμενο με μια strat japan καρφι στην καρτα ηχου και guitar rig(ενα τροποποιημενο preset). :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 μπραβο παιδια..καλη προσπαθεια..ειμαι ενθουσιασμενη... Ρε συ Γιώργο έκανες εγχείρηση αλλαγής φύλου!!??......... ;D ;D Λοιπόν, πολύ ωραίο κι αυτό.. 8).. (αν και όταν τελείωνε το σολο του gregg έλεγα: "ποιός θα μπεί τώρα, ο bluesman ή ο bossanovas??"... ;D...τελικά μπήκε ο πρώτος... :)) Ωραία παιξίματα και με ψυχούλα... ;) Μόνο που φίλε bluezlick έκανες για μια ακόμα φορά το ίδιο "λάθος". Η σολο κιθάρα είναι υπερβολικά δυνατά!!...Μου τρύπησε τα τύμπανα!!... Προσπάθησα να την "φέρω" λίγο χωρίς να ρίξω την ένταση του backing track... (Το μέρος που παίζει ο gregg έχει μείνει όπως ήταν.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Πολύ καλό παιδιά, μπράβο. Και καλοί ήχοι. Βέβαια κλίνω περισσότερο προς την τεχνοτροπία Bluezlick αλλά επαναλαμβάνω ότι μου άρεσε το contrast. Αντε, στο επόμενο......... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 long ειμαι καρνιβαλος δεν φταιω ! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Η μανα που με γέννησε πες. Μάνα γιατι με εβγαλες καρνάβαλο? Υ.Γ.Στο μαθημα θα σκέφτομαι πεντατονικες γκαρναβαλε για μετα.Εσυ εκανες καμμια πρόοδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 τριγγα κοιταξε το Mail σου ;) εγω ειμαι ετοιμος! YEAH ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση