KostasP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Suhr Badger 18 η 30 . Ειναι πολυ κοντα στον ηχο που γουσταρω και ακουγονται μια χαρα και με humbuckers και με single coils . Και δε χρειαζεται να διωξεις και τους γειτονες λογω του power scaling που εχουν . Αληθεια, τους φερνει κανας χριστιανος εδω στην Ελλαδα ? Αντιπροσωπος του Suhr στην Ελλαδα ειναι ο Κουρμπης και κανει πολυ καλες τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 επισης θα ηθελα να δω πως ακουγεται κατι τετοιο ή να εβαζα μερικα πεταλακια πανω σε ενα τετοιο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Triple Rectifier ή Bogner Uberschall ;D ;D ;D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jim_arpeggiator Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Cornford Mk50 h cornford hellcat!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-geomor Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Hughes & kettner warp tranzistor!(για να μπορω να κοπανιεμαι μαζι του χωρις να καιγονται λαμπες). Ειχε καποτε προσφορα ενα ιντερνετομαγαζο οταν ξεστοκαριζε στα 300 κ κατι το 212, Jezus εσυ δεν εχεις ενα???πως ακουγεται γενικα?ευχαριστημενος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parabol Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Απλά τα πράγματα.... Leo I 'm Suhr Tom Anderson has a Gibson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Hughes & kettner warp tranzistor!(για να μπορω να κοπανιεμαι μαζι του χωρις να καιγονται λαμπες). Ειχε καποτε προσφορα ενα ιντερνετομαγαζο οταν ξεστοκαριζε στα 300 κ κατι το 212, Jezus εσυ δεν εχεις ενα???πως ακουγεται γενικα?ευχαριστημενος? Nαι εχω ενα κεφαλι γουορπ7 τρανζιστορ, που πηρα μεταχειρισμενο για δυο συγκεκριμενους λογους, το εναν τον ειπες καπως. Ο ενας ειναι να τον κουβαλαω γυρω-γυρω χωρις να φοβαμαι μην παθει ζημια, ειναι και ελαφρυς. Ο δευτερος ειναι για ενα ινταστριαλ προτζεκτ που ετοιμαζω, τον θελω γιατι εχει εναν συγκεκριμενο ηχο που ειχα στο μυαλο μου! Δυστυχως και εγω τον πηρα μεταχειρισμενο πιο ακριβα απο οσο τον εδειναν καινουργιο στο τελος της καριερας του. Κριμα που δεν βγαινει ακομα, κανει μονο για συγκεκριμενα πραγματα μεν, αλλα τα κανει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebelos Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Αν ηθελα καποιον αυτον τον καιρο θα ηθελα αυτον... http://www.thomann.de/gr/soldano_slo100.htm Ειχα την τυχη να τον δοκιμασω και ειχε απιστευτο ηχο...!!! ~~~Music for life~~~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassmike7021 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ θα ήθελα αυτόν... Αλλά που λεφτά... :'( Για αυτό έχω πάρει αυτή την κεφαλή με αυτό το ηχείο (Μια χαρά είναι, δεν λέω) Bass till I die! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση