kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο! Και αν δεν έχεις πληρωθεί και το πορτοφόλι είναι άδειο, σου επιστρέφουν την πίπα πίσω; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Ανεκδοτακι γρηγορο,δημοσιογραφικο και λεσβιακο: Οταν η Φωτεινη Πιπιλή,η Ολγα Τρεμη χεχεχεχεχε!!!! o μακης (σσ τριανταφυλλοπουλος) ξερει γιατι η ολγα τρεμει!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Το παρακάτω ανέκδοτο θα ήταν καλύτερο να το έγραφα το καλοκαίρι για να δροσιστούμε και λίγο, αλλά τώρα το θυμήθηκα... Ήταν ένας ζαχαροπλάστης, ο Ιτς. Αυτός λοιπόν, έφτιαξε κάποια μέρα ένα γλυκό, το οποίο αποτελείτο (πσσσσ) από μια φέτα ψωμί, διάφορα γλυκά πάνω και μετά και πάλι ψωμί. Τόσο απλά. Ένας άλλος μάγειρας, τον οποίο είχε ένας βασιλιάς, έτυχε να μάθει τη συνταγή. Έφτιαξε λοιπόν το γλυκό και το έδωσε στον βασιλιά. Άρεσε πάρα πολύ στον βασιλιά και ρωτά τον μάγειρά του: "Παιδί μου, πολύ ωραίο! δικιά σου είναι η συνταγή;" και απαντά ο μάγειρας: "Όχι, αλλά είναι σαντουίτς!!" (όποιος γέλασε να σηκώσει το χέρι) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Αν βάλεις λίγο καλύτερη ανάλυση της παλάμης ίσως και να καταφέρουμε να δούμε ένα - ένα τα κύτταρα της αναπαραγωγής. Εντάξει... μετά την αντικατάσταση της τεράστιας αντρικής παλάμης με ένα παιδικό χέρι σε φυσιολογικό μέγεθος..... ανακαλώ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Μην βαρουτε ωρε παιδες. :P :P :P Πρωτη φορα βαζω φωτογραφια και το ....ξεσχισα. :-[ :-[ :-[ Το .......μαζεψα. :P :P :P Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 τότε είμαι περήφανος για... μένα.... 8) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Πάρτε κι άλλο ένα, στο ίδιο στυλ... Πάει ένας τύπος σ 'ένα ζαχαροπλαστείο. Έρχεται ο πωλητής: -Τι θα θέλατε; ορίστε, έχουμε ωραία ταρτάκια. -Όχι ρε φίλε, δε θέλω ταρτάκια. -Ε τότε έχουμε ωραιότατα κοκάκια. -Όχι, ούτε κοκάκια θέλω. Προχωράνε πιο κάτω και βλέπουν μια τουλούμπα. -Τι 'ν 'αυτό; ρωτάει ο πελάτης. -Αυτό κύριε είναι τουλούμπα. -Άμα δεν έρθει να το πάρει ο Λούμπας να το πάρω εγώ;;;; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 γιατι καθονται 15 rock κιθριστες εξω απο μια πορτα??? My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Πάρτε κι άλλο ένα, παρομοιο με του panagiotis Πάει ένας τύπος σ 'ένα ζαχαροπλαστείο. Έρχεται ο πωλητής: -Τι θα θέλατε; ορίστε, έχουμε ωραία ταρτάκια. -Όχι ρε φίλε, δε θέλω ταρτάκια. -Ε τότε έχουμε ωραιότατα κοκάκια. -Α!!!ετσι φωναζουν και τον φιλο μου! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση