greg+9 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Στάλθηκε από: playloud Εισαγωγή παράθεσης Oι FM ειναι ΓΚΡΟΥΠΑΡΑ και ο Steve Overland τραγουδισταρας (μαζι με τον Danny Bowes των THUNDER). Bεβαια τα πιο... μετα αλμπουμ τους μου αρεσουν πολυ περισσοτερο. Αυτη η διασκευη στο Heard it... ειναι λιγο... ακυρη αλλα νταξ, περναει. Παντως τα περισσοτερα κομματια τους ειναι κατα πολυ καλυτερα απο αυτη την μετρια διασκευη. Προσπαθησε να βρεις το τελευταιο τους DVD. Ειναι χαρμα..... αυτιων Τους πρωτους που πηγες και τους βρηκες ρε παιδακι μου? Ουτε για τραβελια στη Συγγρου δεν κανουν Συμφωνω για τους FM. Οσο για τους eyes όντως φαίνονται τρελοί γκαίουλες! Αν πάντως κατάλαβα καλά από τα γραφόμενα εκεί μέσα ο τραγουδιστής τους είναι ο μετέπειτα τραγουδιστής των House of lords. Τους οποίους θεωρώ γκρουπάρα.... http://www.youtube.com/watch?v=eOpvjeTVMGk&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 another one.... Ποτέ μου δεν κατάλαβα γατί στις συναυλίες πολλοί κιθαρίστες παίζουν γυμνοί από την μέση και επάνω. ??? Τώρα φοράνε και κολάν ... μάλιστα ... :o Άντε και εις ανώτερα, και με σουτιέν .. ;D ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Μαλλον εισαι γεννημενος απο το '93 και μετα ε? Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Ρε Play.. ηξερες τον Ρορυ απο τους Rαw Silk; Τον ειχα παρει μαζι μου σε ενα μαγαζι, γιατι μου ειχε φυγει ο αρμονιστας για τους Πυξ .... . Τον καιρο εκεινο οι Rαw Silk γραφανε τον πρωτο τους δισκο (γιατι, υπαρχει και δευτερος;) με παραγωγο τον Γιε γιε(παρατσουκλι). Που ειναι τα νιατα; ;D ;D ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Και τον Ρορυ ξερω και τον Μητσο τον αδερφο του (οπως και τους υπολοιπους Raw οπως ειπα) αλλα και τους Trademark και τις πιο πολλες της "εποχης" μου αφου κι εγω ημουν σε μια ....well known μπαντα τοτε. Στο αλμπουμ των Raw κανω και δευτερα φωνητικα σχεδον σε ολο το αλμπουμ.... Τον Κωστα τον Καλημερη λες? (αυτος ειναι ο παραγωγος του δισκου) Παλια φιλαρακια απο το "παλουκι" (οι Νεοσμυρνιωτες ξερουν ;)) και μεχρι και τωρα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Τοτε θα πρεπει να εχουμε συναντηθει. ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Αυτοί είναι γκρουπάρα AOR. Βίντεο δεν παίζει αλλά ο ήχος είναι μια χαρά... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Μαλλον εισαι γεννημενος απο το '93 και μετα ε? 1965 ;) ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 1965 ;) Τοτε δεν εξηγειται η απορια. Ακομα και τωρα γινεται αυτο με το "γυμνοςαποπανω" βλ Red Hot Chilli Peppers, ακομα και τα κολαν (Iron Maiden). Εδω κυκλοφορουν ετσι στα κλαμπ ολοι οι σφιχτερς που δεν ειναι και μουσικοι. Παντως καλυτερα γυμνοιαποπανωκαικολαν και να μ αρεσει αυτο που ακουω παρα κουστουμι και να θελω να ξερασω ε? (εγω 1968) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nihilnull Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2008 Μιας και το πιάσε το παλικάρι στο πρώτο ποστ, τι σημαίνει AOR και τι ακριβώς προσδιορίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση