greg+9 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Ε ρε χαρντροκιά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg+9 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Δεν τους ήξερα καν αλλά το ομολογώ μου άρεσε!!!! ;D ;D ;D ;D :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 η αρχή είναι για queen και το βάψιμο μαζί με τις φάτσες τους είναι για πέταμα ;D βασικά για disco το πάνε αλλά δεν τους βγαίνει α ρε Γαρδέλης που τους χρειάζεται ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg+9 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Είπαμε είναι 80'ς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 εδώ είσαι ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg+9 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 another one.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg+9 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Δεν είναι οι ίδιοι βέβαια... FM λέγονται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 καλό ήταν αυτό αλλά ας δούμε και τους έλληνες ποζεράδες αν και είναι γνωστοί πλέον ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Oι FM ειναι ΓΚΡΟΥΠΑΡΑ και ο Steve Overland τραγουδισταρας (μαζι με τον Danny Bowes των THUNDER). Bεβαια τα πιο... μετα αλμπουμ τους μου αρεσουν πολυ περισσοτερο. Αυτη η διασκευη στο Heard it... ειναι λιγο... ακυρη αλλα νταξ, περναει. Παντως τα περισσοτερα κομματια τους ειναι κατα πολυ καλυτερα απο αυτη την μετρια διασκευη. Προσπαθησε να βρεις το τελευταιο τους DVD. Ειναι χαρμα..... αυτιων Τους πρωτους που πηγες και τους βρηκες ρε παιδακι μου? Ουτε για τραβελια στη Συγγρου δεν κανουν Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 καλό ήταν αυτό αλλά ας δούμε και τους έλληνες ποζεράδες αν και είναι γνωστοί πλέον Τα φιλαρακια μου, οι Raw Silk (και τα αλλα μου φιλαρακια, οι παραγωγοι της εκπομπης Metal City, αβε Ηλια και Θωμα) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση