Clouseau Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2008 Ποια πετάλια είναι συνέχεια σε λειτουργία όσο παίζετε; Compressors,boosters οτιδήποτε, αν θέλετε πείτε και τι σας προσφέρει το καθένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Αρκετές φορές αφήνω always on το barber ltd silver ,το οποίο είναι ένα πολύ διακριτικό overdrive, βρωμίζει τον ήχο μου πάρα πολύ λίγο (αν δεν βάλεις το gain πάνω απο τη μέση βέβαια) και απλά περισσότερο μου δίνει αρμονικές και sustain χωρίς να ξεφεύγω απο αυτό που ονομάζουμε "καθαρό"... Επίσης ο τρόπος που ρυθμίζω το delay μου (μια μόνο επανάληψη γύρω στα 300ms με αρκετά χαμηλό level έντασης) είναι ικανός να με κάνει να το έχω συνέχεια on. Compressor δεν χρησιμοποιώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Τίποτα δεν έχω always on... Μονάχα σε μερικά τραγούδια της μπάντας αφήνω ανοιχτό τον Visual Sound κομπρέσσορα που χρησιμοποιώ τώρα τελευταία, σε ρύθμιση υψηλής έντασης που μπουστάρει το καθαρό κανάλι του ενισχυτή μου, ίσα ίσα για να το "γεμίσει" και για να βοηθήσει το sustain της στρατ (όταν παίζω με στρατ). Μερικές φορές, αναλόγως με τις ακουστικές του χώρου και την εκάστοτε ισορροπία μου στο μιξ της μπάντας, ενεργοποιώ και το tone control που έχει. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 αυτο ή αυτο χωρις κομπρεσσορα δεν εχω παιξει εδω και 20 χρονια.... ;D και φυσικα παντα το "multihead" delay της Tonelab SE (με tap tempo αναλογα με το...ασμα) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Γουσταρω παντα λιγο delay,ακομη κ στα ρυθμικα. Ειναι σαν να σου δινει ρυθμο,με τρελαινει αυτο το feelin. Compressor φυσικα βρεξει,χιονισει. Ενα BBE. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 αυτο εννοειται για compression και αυτο για short delay παντα on στην λουπα του ενισχυτη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Ενα πεταλι δεν κλεινει ποτε: Και αλλο ενα που ειναι παντα on κατα 95% (πλην των λιγων φορων που παιζω με αρκετο distortion) Boss CS3 με την opto mod monteallums: 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
12AX7 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 http://www.pedalmods.com/images/boss-ce2.JPG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση