Stinky Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Eγω πηρα την Nightswan και καθαρισα απο αποθημενα! Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsevos Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Fritz Bros ...την πρωτοείδα σε ενα dvd live του Gary Moore (σε blue)και απο τοτε εχω φαει χοντρη καψουρα!!! ...πιο συγκεκριμένα: http://www.fritzbrothersguitars.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 http://guitars.musiciansfriend.com/product/-Will-Ray-Signature-Guitar?sku=512331 Την συγκεκριμ'ενη την περιμένω από μέρα σε μέρα..... την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marugen Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 http://www.mayones.com/en/katalog/signature_guitars/regius_elements_water Πιο ομορφη και σπανια κιθαρα του κοσμου!! "That crazy bastard may be the only sane one left" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Ωρε φιλε, τωρα με ισοπεδωσες!!!!! Πριν κανα-δυο χρονια του ειχα ζητησει να μου φτιαξει μια απο τις 8-χορδες με φαν-φρετς που φτιαχνει... μου ειχε πει τοτε οι τιμες ΞΕΚΙΝΟΥΝ απο 2500 Αγγλικες λιρες, και ανεβαινουμε για αυτα που θελεις εσυ.... και αναμονη 1,5 χρονο!!! Το αφησα το θεμα οπως καταλαβαινεις... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Ναι εχουν πολυυυυυυυυύ μεγάλη λίστα αναμονής. Και αρκετά heavy τιμές Να και κάτι άλλο που θέλω, εξίσου(και πιό πολύ) ακριβό, άλλα εντυπωσιακότατο .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Επιτελους ενας ανθρωπος με γουστο!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 ;D ;D ;D Και που να δείς σε κανα εξάμηνο τι θα έχω ετοιμάσει ;D ;D ;D Edit: την ίδια περίπου hartung ,έχει ένας γνωστός. Έπιπλο με όλη τη σημασία τις λέξης. .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Απο Ρουμανια που ελεγες? :D Ελα βαζεις φωτιες τωρα, για πες! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση