yohan Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 +1 για την black night .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yohan Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Από τότε που είχα παίξει με caparison horus έχω πάθει μεγάλη ζημιά! Ελπ'ιζω κάποια στιγμή να χτυπήσω μια τέτοια κάποια στιγμή :D ;D έχει και 27 τάστα και βολεύει για χαμηλά κουρδίσματα διότι δεςν χάνεις εύρος ήχου ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 έχει και 27 τάστα και βολεύει για χαμηλά κουρδίσματα διότι δεςν χάνεις εύρος ήχου ;D Μπορεί να'χει και 47, αλλά στην ίδια κλίμακα (25.5") δεν έχει κανένα αντίκτυπο στα χαμηλά κουρδίσματα. Αν ήταν μεγαλύτερη η κλίμακα τότε θα'χεις καλύτερο tension, intonation κλπ. Κατά τ'άλλα όντως οι Caparison γενικώς είναι πολύ ωραίες κιθάρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Μάλλον εννοεί ότι αν κουρδίσεις σε ρε η 27η νότα είναι αυτή που θα έπαιρνες ως 24η σε μι κούρδισμα "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Μια διευκρίνηση. Οι horus δεν ειναι 25.5'' αλλα 24 3/4''. Ισως ο yohan να εννοεί αυτο που λέει ο μπουκας. Φοβερές κιθάρες.Λίγες ειναι που με χαλάνε από όσα μοντέλα κυκλοφορούν(και δεν κυκλοφορούν πια) Αχ και να ειχε free access το custom shop τους και τιποτα αλλο.... :( Θα την βρώ την ακρη, που θα μου πάει >:( :P .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Μάλλον εννοεί ότι αν κουρδίσεις σε ρε η 27η νότα είναι αυτή που θα έπαιρνες ως 24η σε μι κούρδισμα Πάσο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Εγω πριν κατι χρονια ειχα δοκιμασει καπαρισον, η ταστιερα μου ειχε φανει πολυ στενη, δεν με ειχε πολυβολεψει :-\ Βεβαια ειμαι και μπασιστας και που αρεσει το φαρδος στις ταστιερες :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Εγω πριν κατι χρονια ειχα δοκιμασει καπαρισον, η ταστιερα μου ειχε φανει πολυ στενη, δεν με ειχε πολυβολεψει :-\ Βεβαια ειμαι και μπασιστας και που αρεσει το φαρδος στις ταστιερες :D μηπως εννοεις το nut ηταν μικρο σε φαρδος ? R2 ? Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Nαι μπορει να ηταν αυτο το μοντελο, αυτο που θυμαμαι ηταν οτι οι χορδες ηταν πολυ κοντα η μια στην αλλη για τα γουστα μου. Παει και καιρος απο τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση