Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 http://cachepe.zzounds.com/media/quality,85/brand,zzounds/p6790h-659d1636d230cbed545f933b44f752a9.jpg[/img] αααααααχχχχ ;) .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Δύο ωραίες Stratocaster (είτε Fender, είτε Suhr, είτε οτιδήποτε) με ταστιέρα maple μάλλον (ή τουλάχιστον η μία με maple και η άλλη με rosewood)... η μία με τρεις μονοπήνιους, και η άλλη με 2 μονοπήνιους και 1 humbucker... Επίσης μία Musicman Luke και μία Steinberger Synapse (πιο πολύ γιατί έχω απορία να δω πώς είναι σαν αίσθηση αυτή η κιθάρα)... Εν'ολίγοις, κάποιες σαν τις παρακάτω εμφανισιακά, αν και όλες καλοδεχούμενες (και η ιδέα του bihlas87 ακόμα :) - σαν αντιδραστικό στοιχείο κι εγώ): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Respect Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rckmr Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Θα ήθελα μια Steinberger κιθάρα, όταν ήμουν μικρός είχα δει ένα L-series μπάσο και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση. Λεφτά... γούστα. :( ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoo Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 PETER GREEN πολλα ζηταω? ;D Κατω τα χερια σου .......... αυτη ειναι καπαρωμενη απο μενα ;D It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Ρε συ fusionaki, τη strat μου πόσταρες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Κατω τα χερια σου .......... αυτη ειναι καπαρωμενη απο μενα ;D Θα σφαχτουμε ασχημα και δω στη Κρητη εχουμε μαχαιρες κρητικες και lp αμερικανικες Ναι ever the best η 1959. Να προσθεσω και απο περιεργια τη gretsch toy B Gibbons. ΥΓ εχω παιξει με 1959 lp ΧΑΛΙΑ(τα πηγα απ τη κομπλα μου) ;) 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Andreas Black Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Κατω τα χερια σου .......... αυτη ειναι καπαρωμενη απο μενα ;D .....θα 'θελες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Ρε συ fusionaki, τη strat μου πόσταρες ;D Χαχα... ωραίος! Ε τότε αν κάποτε δεν σε γεμίζει σαν όργανο (ή απλώς χαλάσει η σχέση σας), ξέρεις ποια πόρτα να χτυπήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mixlad41 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Καλα, θα ηθελα παρα πολλες να εχω...αλλα αυτες που πρεπει να παρω ειναι: 1)Fender Telecaster 51 Nocaster 2)Fender Stratocaster American Deluxe με maple σε sunburst 3)Fender Stratocaster Jeff Beck :P 4)Gibson Les Paul Custom Tobacco Sunburst 5)Gibson ES335 6)Gibson Les Paul Goldtop me P-90's k Bigsby 7)PRS SE Custom 22 ή 24 Προς το παρον βεβαια θα αρκεστω στο να αγορασω μια Baja, γτ μου εχει γινει πραγματικα εμμονη ιδεα.... ;D Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση