Madara Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 REGARDS LAKHDES χριστέ μου... αυτή εδώ είναι αμαρτία... Gibson Les Paul Goth: Dream guitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 1969 Gibson Les Paul Deluxe !!!! Που θα παει θα την παρω ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 χριστέ μου... αυτή εδώ είναι αμαρτία... MONO???? AAAAAXXXXX Θεά η άτιμη, με έναν Marshallάκο θα σπέρνει.... Ε ρε τι σκάσιμο πρέπει να έχει.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Αυτή την περίοδο αυτήν You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 janick μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkaravolas Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Janick++ Όπου δω εγώ την κιθάρα μου.... :P :P :P :P ;D ;D ;D P.S. Η Firebird όντως είναι αμαρτία μεγάλη....! http://www.prejudicereborn.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 ΑΥΤΗ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Ναι άυτή η τέλε είναι αμαρτία μεγάλη.... μόνο που μου έχουν απαγορέψει να ξαναγοράσω κιθάρα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2008.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mystreetcar Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Χαιρομαι που θα γραψω πρωτη φορα στο site σε ενα τετοιο thread. Λοιπον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 ωραια η γιαμαχα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση