ffmakis Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Θελετε φωτογραφιες ?? Ελα Δημητρη το μωρο σε περιμενει ;D Θα σου φτιαξει μια ιδια ο φιλος faltsoo Η δικια μου ζυγιζει 4.5 κιλα θα σου πεσουν τα νεφρα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 oops... ;D μου βγηκε λιγο διαφορετικη ??? ;D ;D ;D ;D ;) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Mη με κολάζεις ρε Μάκη και είμαστε σε περίοδο ισχνών αγελάδων (οικονομική κρίση κι έτσι).... Πάντως από χτες είμαι στις μόντες.... η SG400 Gothic έχασε ένα tone και απέκτησε διακοπτάκι μεταλλαγής 9-18 Volt η Electra Vulcan απέκτησε 2 Fenter hum 15KΩ Bridge & 8ΚΩ neck σπλιτάρουν κάνουν αναστροφή φάσης αλλά επίσης συνεργάζονται άψογα με το overdrive και το shift faser. τέλος η ARIA stg απέκτησε 3 διπλούς hot rails (για να περνάει η ώρα) το αποτέλεσμα αν παίζεις Hard Rock ήταν εκπληκτικό.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 http://www.xoxaudiotools.com/index.php?page=product ::) Μπα, εκλεισε επειτελους η λιστα με τους 100? Αυτος που εκλεισε τη πρωτη θεση πρεπει να περιμενει πανω απο ενα χρονο, και η παραγωγη τωρα θα αρχισει, χαχαχαχαχ! Και επειδη ειναι Ιταλοι, δεν θα με παραξενευε αν επερναν τα λευτα και εξαφανιζοντουσαν χωρις να δωσουν ουτε μια κιθαρα, χαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Αυτη θα ηθελα να εχω Μαλιστα την ηθελα τοσο πολυ που προσφατα την αγορασα (πριν λιγο καιρο), και σημερα ειχα λιγο χρονο και την ελιωσα, εβγαλα και 2 φοτο :) Σοκολατα η κιθαρα, λιωνει στα χερια ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Πώ πω τον ήχο αυτουνού θέλω και την Firebird (sorry SF αμάρτησα).... Πολύ ενδιαφέρουσα κιθάρα (την έχω δει και με τρείς μονούς), όμως αυτή η συγκεκριμένη μ τους μινι HB ξυρίζει. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 mια Nik Huber!!!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Αυτή εδώ μου αρκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Αυτή! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 REGARDS LAKHDES LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση