zappa Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 ZZ ZZ ZZ ZZ ZZ ;D ;D ;D ;D ;D www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 ;D ;D ;D ;D Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tzelkos Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 και γιατι δεν παίρνετε μια variax?τις έχει σχεδόν όλες μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Θελω αυτη την '59,μαντευετε ποιος ειναι ο ιδιοκτητης? :P Εύκολο: Ο ffmakis!!! 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Ηλια, και εγω ψαχνω deluxe με p-90 ;D ;D Ειμαι κοντα ομως. σε 10 χρονια θα την παρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-jimmy boy Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 έλα ρε συ Μάκη...τι το παιδεύεις αφού την κιθάρα μου θέλεις..... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-jimmy boy Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Κάποιος Γιώργος εδώ μέσα...δεν θυμάμαι το nickname του..(έχει αγοράσει την ίδια fender με μένα/ fender 66 ltd edition 1/200 strat in fire mist silver matallic---Γιώργη εμφανίσου είμαστε μαζί σου) μου είπε προχθές στο guitar store ότι έχει μια deluxe με p90's και μάλιστα παλιά την οποία μάλιστα σκεφτόταν να πουλήσειθ για να αγοράσει historic...αν και τα παιδιά από το guitar store...διαφωνούν διότι η delux σκίζει κατά τη γνώμη τους... πω πω πω τι κουτσομπόλα που είμαι ο παίχτης... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 πω πω πω τι κουτσομπόλα που είμαι ο παίχτης... ;D Jimmy πρεπει να γνωρισεις τον σκυλακο του SF μενεις και κοντα του ;D ;D Εισαι και ομορφος αντρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Θελω αυτη την '59,μαντευετε ποιος ειναι ο ιδιοκτητης? :P Βρε τον billy πως ήτανε!!.... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Jimmy πρεπει να γνωρισεις τον σκυλακο του SF μενεις και κοντα του ;D ;D Εισαι και ομορφος αντρας. Λιγα με το σκυλο μου ...ειναι ΦΟΝΙΚΟΣ! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση