sol83 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Αυτη nothing to fear, nothing to doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 +10000000! ακριβές όμως αυτές οι ric ρε γμτ...αλλά εξ ου και ο τίτλος του thread φαντάζομαι. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ρε συ gpiad εισαι ολιγαρκης ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δεν αισθανομαι οτι θα ηθελα να αποκτησω καποια αλλη κιθαρα απο αυτες που ηδη εχω (3 στρατ, 1 τελε, 1 superstrat, 1 lespaul). Ισως μια καλη 12χορδη για να κανω περισσοτερο θορυβο :P :P :P :P :P :P 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Ομοίως και γώ, δεν χρειάζομαι καμί ααπολύτως άλλη κιθάρα. Άσε που έπεσα στην χύτρα με τις κιθάρες μικρός και απαγορεύεται να πάρω άλλη !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-jimmy boy Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 παιδιά συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά θέλω να πω ότι από όσα έχω δει μέχρι τώρα.... είστε...ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 εγω αυτην: στο ταχυδρομειο ειναι .... ;D ;D ;D ;D YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Serviani Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Από κιθάρες μαζικής παραγωγής,αυτήν: http://www.parkerguitars.com/code/models/models_fly_fall_intro.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 1) Μια Custom Shop Tele '63 Relic σε Lake Placid Blue. 2) Μια American Deluxe Strat HSS (σε άλλο χρώμα από τη φωτό). 3) Μια Les Paul '59 VOS. 4) Μια ES335 '63 Block Reissue. http://www.thomann.de/gr/gibson_es335_1963_block_reissue_fc.htm Νομίζω ότι θα τα είχα όλα. ;) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 1) Μια Custom Shop Tele '63 Relic σε Lake Placid Blue. 2) Μια American Deluxe Strat HSS (σε άλλο χρώμα από τη φωτό). 3) Μια Les Paul '59 VOS. 4) Μια ES335 '63 Block Reissue. Νομίζω ότι θα τα είχα όλα. ;) Και κατά τ' άλλα είσαι πιανίστας... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση