Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Ηταν. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Α οκ. Δεν το είδα και είπα μήπως. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michelle Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Έγραφε Gibson ;D και λέω: τι ωραία μπάντα ρε παιδί μου... Κρίμα το παιδί... :-\ Αστειεύομαι φυσικά ;D I got some, if you need it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Ο Μάρκος έχει μια πολύ ωραία LP με maple top. Δεν ήξερα ότι είχε και μαύρη. Ελπίζω μόνο να μην της άλλαξε χρώμα - που το αποκλείω. Ο άνθρωπος έχει γούστο. Το αποδεικνύει η στρατ του. ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Μάλλον αναφέρεστε στον Στέφανο τον τραγουδιστή ο οποίος έχει μια μαύρη gibson les paul studio.... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Ο κιθαρίστας εμφανίστηκε πάλι με μια μαυρη lp... 8) Αυτόν εννοείς; http://www.youtube.com/watch?v=InvzZbAK2Dw Αυτός είναι ο τραγουδιστής που κρατάει μια κιθάρα. Ο κιθαρίστας είναι αυτός με την τέλε. Ωραία κιθάρα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Για καποιο λόγο στη διαφημιση τους στον Imagine,ειχαν ενα αποσπασμα απο το sex on fire οπου ο κιθαριστας εκανε ενα τραγικο λαθος. Αυτο δεν παει ως μομφη στον παιχτη, που φανταζομαι ειναι κι αυτος ανθρωπος ;D αλλα στον διαφημιστη, που μου δημιουργησε μια αρνητικη εικονα για τη μπαντα, ετσι οπως ακουγα καθε μερα στο αμαξι επι 3 φορες αυτο το τραγικο λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michelle Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Αυτόν εννοείς; http://www.youtube.com/watch?v=InvzZbAK2Dw Αυτός είναι ο τραγουδιστής που κρατάει μια κιθάρα. Ο κιθαρίστας είναι αυτός με την τέλε. Ωραία κιθάρα... Nαι όντως Λάθος μου, τον τραγουδιστή εννοούσα. Πολύ ωραία η τελε πάντως μου έτρεχαν τα σάλια.... ;D I got some, if you need it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Για καποιο λόγο στη διαφημιση τους στον Imagine,ειχαν ενα αποσπασμα απο το sex on fire οπου ο κιθαριστας εκανε ενα τραγικο λαθος. Αυτο δεν παει ως μομφη στον παιχτη, που φανταζομαι ειναι κι αυτος ανθρωπος ;D αλλα στον διαφημιστη, που μου δημιουργησε μια αρνητικη εικονα για τη μπαντα, ετσι οπως ακουγα καθε μερα στο αμαξι επι 3 φορες αυτο το τραγικο λαθος. Οντως τ'ακουσα κι εγω.Θα μπορουσε να διαλεξει ενα καλυτερο σημειο για να παιξει στη διαφημιση , αν και δε νομιζω να μπορει να κανει ζημια στα παιδια δεδομενου οτι ειναι παρα πολυ καλη αλλα και δημοφιλης μπαντα. Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Ναι αλλα εγω που δεν τους εχω δει σε λαιβ, μου δημιουργηθηκε μια αρνητικη προδιαθεση για το τι θα παω να δω, κι ας εχω ακουσει 100% καλές κριτικές. Φαντασου καποιος που δεν τους ξερει καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση