Προς το περιεχόμενο

Vintage telecaster

ffmakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανταλλαγες κανω στο ψαξιμο ειμαι. :)

Ο μοναδικος λογος που το εκανα ειναι να μην την πατησω.

Εδω εχω κιθαρες που κανουν 3000 ευρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ρε Μεθ....., αφήστε ρε παιδιά ήσυχο το Μάκη, ποτέ δεν δούλεψε ούτε φέρθηκε άσχημα σε κανέναν...χρήσιμος είναι ο Μάκης Παιδιά, μας αρέσει ή όχι...δηλαδή αν το μαγαζί του Κοράκη ήταν on line και μέσα από μπιρι μπιρι και φωτο βλέπαμε κάθε μέρα τι μπαίνει και τι βγαίνει...θα μας χαλούσε?  Ι DONT THINK SO.

O Mάκης όπως κι εγώ, όπως και οι περισσότεροι εδωμέσα ψάχνεται ρωτάει κάνει αγοραπωλησίες, σωστά, λάθη...και τι έγινε?

Περιοδικό δεν είναι εδώ για μουσικούς? ή freedom of speech...just watch that you say?

Δεν υπάρχειι πρόθεση να δουλέψουμε κανέναν ουτε μέσα από αγγελίες ούτε πουθενά, αλλά μωνίμως μας φταίνε οι γνωστοί άγνωστοι : Koυρμπής (Εμποράκος), Τζίμης (rock staff) - άσχετος που και καλά θα μας χαλάσει τις κιθάρες, Μάκης (Στυγνός έμπορας που μας δουλεύει), bokos (γλείφτης Πάνου Αρβανίτη, Μάκη,Τζίμη, τα παίρνει από τα μισά κιθαράδικα της Αθήνας αφού τα προιόντα που προτείνει δεν είναι απο....Πελοπόννησο μεριά...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...ΝΙΣΑΦΙ

Δεν υπάρχειι πρόθεση να δουλέψουμε κανέναν ουτε μέσα από αγγελίες ούτε πουθενά, αλλά μωνίμως μας φταίνε οι γνωστοί άγνωστοι : Koυρμπής (Εμποράκος), Τζίμης (rock staff) - άσχετος που και καλά θα μας χαλάσει τις κιθάρες, Μάκης (Στυγνός έμπορας που μας δουλεύει), bokos (γλείφτης Πάνου Αρβανίτη, Μάκη,Τζίμη, τα παίρνει από τα μισά κιθαράδικα της Αθήνας αφού τα προιόντα που προτείνει δεν είναι απο....Πελοπόννησο μεριά...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...ΝΙΣΑΦΙ

Όπως λέει και ένα αρχαίο αμερικάνικο ρητό ;D:

He who has the fly is flying....

Δεν εχω μαγαζι, ουτε ειμαι εμπορακος.

Εχω 2 κομμωτηρια και ειμαι πρωην ναυτικος -ταξιτζης -μουσικος.

Τωρα εαν σας πειραζει που εχω μανια με τα μουσικα οργανα, να μου το πειτε

να μην βαζω αγγελιες οι περισσοτερες ειναι για ανταλλαγες.

Φιλικα

Μακης

τώρα που το κατάλαβες ελπίζω να έχω καλύτερες τιμές....χααχα ;)

Δημητρη εχεις ακριβα γουστα ειναι πολυ ασχημο αυτο στην εποχη που ζουμε  :)

φίλε fleamail, ;D

αυτά που έκανες copy paste στο γκρι κουτάκι είναι ...λόγια και επιθετικοί προσδιορισμοί που έχουν ακούσει και στολιστεί κατά καιρούς εδω μέσα...εγώ ο Μάκης και άνθρωποι που είτε αρέσει είτε όχι έχουν προσφέρει πολλά στην Αθηναική μουσική σκηνή τα τελευταια 25 και βάλε χρόνια...και μιλάμε για λάσπη ανώνυμων ανθρώπων εύκολη στην παρασκευή και στο ρίξιμο..

Αυτό είναι κατά την ταπεινή μου άποψη και το μεγάλο πρόβλημα του Noiz..(ότι δηλαδή στο όνομα της ελευθερίας του λόγου ειπώνονται απίστευτες ανακρίβειες και εξαπολύονται λεκτικές επιθέσεις ενώ τα <φίλτρα?> κάποιων moderators κρισάρουν μονοσήμαντα)...του κατά τα άλλα ιδιαίτερα χρήσιμου για όλους μας μουσικού magazine.

Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι έχουμε τη μύγα...να σε πληροφορήσω ότι σε τηλεφωνική συνδιάλεξη με γνωστό moderator εδωμέσα (από Κρήτη μεριά) μου έγινε φιλική παρα'ινεση / παρατήρηση να μην λαμβάνω κάποια πράγματα που είναι και γνώμες πιτσιρικάδων κυρίως,  τόσο σοβαρά...αλλά ξέρεις κάτι ρε φίλε ...δεν με πειράζει τόσο για μένα ...και μάλλον δεν πειράζει και τον Μάκη για όσα ακούει κατά καιρούς...Ότι ο Τζίμης όμως μας χαλάει τις κιθάρες και ότι ο Κουρμπής είναι Εμποράκος.....ΠΟΝΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΗΜΑΡΤΟΝ

σορυ να ρωτησω κι εγω ρε παιδια, τελικα ποσο τιμωνται οι Squier JV series ? strat - tele? αν ειναι 100% γνησιες. Αυτες ερχονταν με σκληρη θηκη?

παρτε ξανα το λινκ του stavrillian (στην προηγ. σελιδα οχι στο φορουμ)

http://www.21frets.com/squier_jv/index.htm

και το κλασσικο λινκ για vintage fender

http://www.provide.net/~cfh/fender.html

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου