ffmakis Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Γεια χαρα σε ολους. Μολις πηρα μια vivtage telecaster japan 80's Δεν ξερω την τυφλα μου απο τελε. Μπορει καποιος να μου πει απο τις φωτογραφιες εαν ειναι original ?? Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Το SN:JV07902 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoo Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Μακη οι φωτο που εβαλες ειναι για κλαματα ??? Μαλλον προκειται για Tribute G&L (πιο φτηνη δηλ. G&L απω ανατολης , με μαγνητες και hardware αμερικανικα , αλλα δεν παιρνω και ορκο. Βγαλε καμια καλυτερη φωτο και ξαναπροσπαθησε. ;D It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Οι δύο φωτογραφίες από headstock GL πού κολλάνε; Δεν είναι η ίδια κιθάρα με τις άλλες φωτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 κατσε να την δει ο σταυρος που εχει σπουδασει το αντικειμενο ;D Πηρα και μια Vintage stratocaster http://s256.photobucket.com/albums/hh170/ffmakis/ Γιωργο ο φιλος που μου τις εδωσε ανταλλαγη εκανα ειχε την εξωτικη Kramer το 1979 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Ναι εκανα λαθος φωτογραφιες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Μάλιστα... Δεν έχει σχέση με GL, λοιπόν, Squier είναι... Το truss rod δεν μπορεί να ρυθμιστεί από το headstock, ή κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Μάλιστα... Δεν έχει σχέση με GL, λοιπόν, Squier είναι... Το truss rod δεν μπορεί να ρυθμιστεί από το headstock, ή κάνω λάθος; Ναι φιλε kultura Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 To SN:V003861 της stratocaster μου ειπε οτι ειναι vintage. Καποιος να βοηθησει ?? ( πηρα και μια Fender Stratocaster) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση