Προς το περιεχόμενο

τα πρωτα μου βηματα στην jazz.

thanasis b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μονο πραγμα που δεν προκειται ποτε να διδαχτει κανεις ειναι αν εχεις ταλεντο στην γρηγορη εκμαθηση κ αν εχεις ψυχη να δωσεις.

Ξεχασες το ΒΙΩΜΑ για καλυτερα ΜΠΕΝΤΖ. ;D ;D ;D

(υ.γ. σορρυ δεν μπορεσα να κρατηθω)

Και για να μην ειμαι και τελειως αχρηστος, να προτεινω να ριξετε μια ματια σε μερικα βιβλια του MI πανω στην συγχρονη θεωρια της μουσικης, ειναι αρκετα καλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ξεχασες το ΒΙΩΜΑ για καλυτερα ΜΠΕΝΤΖ. ;D ;D ;D

Ε ναι τα bends μετα θα ακουγονται κουρδισμενα.....

Μεταξυ πλακας κ σοβαρου οι εμπειριες ζωης μαλλον βοηθουν τον καλλιτεχνη να εμβαθυνει την συγκεντρωση του στο ταξιδι που διηγειται.Συνεχιζω να πιστευω πως δεν ειναι πρωτευων χαρακτηριστικο ενος μουσικου με ψυχη.Ολοι οι ανθρωποι με το μυαλο τους μπορουν να ταξιδεψουν κ να "δωσουν" εγκεφαλικη ενεργεια απλα ισως ειναι το τσιταρισμα στο γκαζι.

Ανοιγω μεγαλες κουβεντες ωρα που ειναι ε?Το βραδυ μαλλον θα παρουν αξια :P

XE xe ρωτησε καποιος τον Wes : Πως θα μαθω Jazz? εσυ πως εμαθες? να παω berklee ?

Απαντηση : εχεις σπιτι σου 1 δισκο jazz? (ναι εχω 100) Τοτε εχεις 100 berklee

'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ

XE xe ρωτησε καποιος τον Wes : Πως θα μαθω Jazz? εσυ πως εμαθες? να παω berklee ?

Έχω ένα ακόμα καλύτερο.

"It's easy to play any musical instrument: all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself." (J. S. Bach)

Έχω ένα ακόμα καλύτερο.

"It's easy to play any musical instrument: all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself." (J. S. Bach)

Δεν ειναι ουτε καλυτερο ουτε χειροτερο.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ> BULL'S EYE ασχετα ποιος το πε

ΣΩΣΤΟΣ ΡΕ ΣΠΥΡΟ(αν σε λενε ετσι) ή πρακτωρα(δε φαινεται να σε λενε ετσι) ;D

'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ

• Moderator

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Επιτρεψε μου να αναρτησω το trade λογοτυπο μου σαν αλλη απαντηση που ειναι ατακα του Mark Knopfler προς τον Chett Atkins σε αναλογη ερωτηση.

U WANNA STUDY?

SIT DOWN & PLAY

'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ

'Η τα ομηρικα χρονια διδαχης του Satriani απ'τον Lennie Tristano που διαβαζοντας τα σου φερνουν τουλαχιστον σε ιστορια μυησης jedi, χαρακτηριστικο ειναι το πως ο Tristano εδινε μονο μια οδηγια στον Satriani στην αρχη της μαθητειας τους, "Μονο να παιξεις τη σωστη νοτα", και ο Satriani διηγειται πως μερικες φορες ολη η ωρα του μαθηματος αναλωνωταν στον να βρει τη μια μοναδικη σωστη νοτα και πως τη στιγμη που επαιζε τη λαθος "Το μαθημα τελειωνε, τα μαζευα και εφευγα".

• Moderator

ΣΩΣΤΟΣ.

Μου θυμίζει το άλλο:

Παει ένας νεαρός μαθητής σε ένα γέρο δάσκαλο του Κουνγκ Φου και του λέει:

"Δάσκαλε θέλω οι γροθιές μου να γίνουν σκληρές σαν πέτρα."

Και τότε ο δάσκαλος του είπε:

"Και η πέτρα σμιλεύεται από το νερό όταν την χτυπάει το κύμα. Μάθε να επικεντρώνεσαι στους στόχους και όχι στα μέσα. Και όταν το αξίζεις, το σωστό μέσο θα παρουσιαστεί μπροστά σου. Είτε αυτό είναι γροθιές από πέτρα είτε κύματα από νερό"

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου