Προς το περιεχόμενο

Seven Based Dise

Mikko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον παιδια αυτο ειναι ενα κομματι που ηχογραφηθηκε στο σπιτι μου με εναν θεο και κολλιτο μπασιστα..χαχ...το κομματι ονομαζεται Seven Based Dise..κραχτε ελυθερα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω ακουσει το πρωτο εναμιση λεπτο και μου αρεσει.

Ωπα νατη και η γεφυρα.

....... επιρρεασμοι απο Vai..... σολακι καλο.

Λοιπον ενω ειχες (παιχτικα) τη δυνατοτητα να αρχισεις απο την αρχη με μπουρδου μπουρδου (οπως κανουν συνηθως οσοι μπορουν να παιξουν λιγο γρηγορα) επαιξες μελωδιες και μαλιστα καθολου ασχημες.

Καλο αυτο.

Η κριτικη μου ειναι και επιρρεασμενη απο το γεγονος οτι το shreding δεν με χαλαει (αντιθετως γουσταρω), και παραλληλα εχω πεθυμησει λιγο τις καλες eightτιλες αυτο τον καιρο.

Ωραια και καποια ηχητικα εφφε με τη κιθαρα στις αλλαγες μερων (λιγο δυνατα ομως στη μιξη)

Εχεις μελλον  ;D

Πολύ ωραία προσπάθεια σε ένα είδος που δεν είναι ακριβώς του γούστου μου αλλά το άκουσα ευχάριστα.  ;)

Αυτό που με χάλασε λίγο ήταν ο ήχος των κιθάρων στα ρυθμικά (γούστα είναι αυτά βέβαια).

Επίσης το μπάσο μου ακούγεται "κάπως"...Υποθέτω πως είναι γραμμένο connect και χωρίς compression... ::)...ή όχι?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου