spyros1984 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Fuzzed θα σου πω κάτι εγώ γενικά έχω και ακριβά και φθηνά πετάλια έχω το ibanez ts9 έχω το boss ds1 έχω της digitech το bad monkey το digidelay και το multichorus ένα wahcrybaby dunlop και ένα volume pedal boss.. Αλλά και behringer πετάλια να μου δώσεις από την gt10 καρφωμένη σε triple rectifier mesaboogie καλύτερο ήχο θα φτιάξω Αρκεί να καταλάβουν όσοι χρησιμοποιούν πεταλιέρες οτι ίοταν καρφώνουν την πεταλιέρα στο ιν παίζουν με 2 προενισχύσεις μια της πεταλιέρας και μια του ενισχυτή (εκτός αν κάνουν bypass την προενίσχυση απο την πεταλιέρα)αλλά τότε γιατί να την χρησιμοποιήσεις στην τελική ;D ;D ;D ;D Και όταν τη βάζουν στη loopa απλά παραγκωνίζουν τη λαμπάτη προενίσχυση και παίζουν μόνο με τον τελικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Και όταν τη βάζουν στη loopa απλά παραγκωνίζουν τη λαμπάτη προενίσχυση και παίζουν μόνο με τον τελικό.. μη λες ανακριβιες,ολες οι καλες πεταλιερες εχουν τη δυνατοτητα αποσυνδεσης των "ενισχυτων" & των "καμπινων" τους & μπορουν ανετα να χρησιμοποιηθουν στη λουπα των ενισχυτων σαν effect devices για modulation,reverb,delay κτλ (κατι που ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ αν θες να χρησιμοποιησεις τα βρωμικα καναλια των ενισχυτων ετσι κι αλλοιως) επισης οι περισσοτερες σου επιτρεπουν να βαλεις τα "γκαζια" & τα filters μπροστα απο τον ενισχυτη και τα υπολοιπα εφε στη λουπα του ωστε να τα εχεις εκει που πραγματικα "ταιριαζουν" καλυτερα και να χρησιμοποιεις και τα καναλια του ενισχυτη σου. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyros1984 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 super funk είσαι καλεσμένος όποτε θες στην Πάτρα στο μοναδικό Live μαγαζί το STONEbar που φιλοξενεί μπάντες απο Ελλάδα και εξωτερικό κι έχω την τιμή να είμαι κιθαρίστας της μόνιμης μπάντας εδώ και 3 χρόνια.. Τον ήχο σου δεν τον ξέρω ούτε και θέλω να συγκριθώ μαζί σου αλλά αν παίζεις με πεταλιέρα ναι τότε σίγουρα θα έχω καλύτερο.. ;) Πάντως είναι ντροπή και όνυδος να μιλάς έτσι για αυτούς τους κιθαρίστες και ακόμα πιο ντροπή να τους συγκρίνεις με τον marr "Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" Ναι αλλά το σήμα και πάλι ψηφιοποιείται και παίρνει ακόμα πιο ενοχλητικά πρίμα..Έπαιζα ένα ολόκληρο χρόνο έτσι και το έχω φάει με το κουτάλι.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 και ακόμα πιο ντροπή να τους συγκρίνεις με τον marr φυσικα γιατι ο Marr ειναι τοσο τραγικα καλυτερος που ειναι ονειδος να τον βαζουμε διπλα τους... ;D ;D τελος παντων...οτι πεις... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiretos Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Άλλο ένα δοχείον με σκώληκες... Επειδή αναφέρθηκαν ότι μεγάλοι παίχτες παίζουν με λάμπα GARY MOORE-SATRIANI-VAI-MALMSTEEN-HOLDSWORTH-PETRUCCI-ZAK WYLDE τι άλλο να σου πω τώρα να κάθομαι να λέω ονόματα θα ξημερώσω..Κι εσύ μου λες για sarr marr και το κακό συναπάντημα Grin Grin ... Και επείδη το θέμα είναι οι μεταλ ήχοι, να προσθέσω τον οβολό μου σημειώνοντας ότι ο αείμνηστος Dimebag έπαιζε για κάποια περίοδο με Randall solid state και δε νομίζω ότι έβγαζε ασχημο ήχο...Μετά βέβαια το γύρισε σε Krank λάμπα. Για να μην παρεξηγούμαι, δε λέω ότι η λάμπα δε θα βγάλει καλό ήχο ή ότι αυτοί που παίζουν κακώς παίζουν, μην τρελαθουμε κιόλας! Απλώς ότι για high gain ήχους μπορείς να έχεις καλά αποτελέσματα και χωρίς λάμπα. Επίσης συμφωνώ 100% ότι το σημαντικότερο από όλα είναι ο παίκτης ο ίδιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Επίσης συμφωνώ 100% ότι το σημαντικότερο από όλα είναι ο παίκτης ο ίδιος. εμ,αυτο λεμε τοση ωρα αλλα ο συνονοματος σου δεν θελει να το καταλαβει φαινεται... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Αλλά και behringer πετάλια να μου δώσεις από την gt10 καρφωμένη σε triple rectifier mesaboogie καλύτερο ήχο θα φτιάξω Εγώ πάντως αυτό κάνω πως δεν το είδα και το αφήνω να περάσει :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Το θεμα νομιζω εχει εξαντληθει ετσι κι αλλοιως σε αλλα....1230 threads και μια και δεν χρειαζομαστε αλλο πολεμο (ηδη αναγκαστικα να σβυσω προσωπικους προσβλητικους χαρακτηρισμους) εδω μεσα κλειδωνεται. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις