RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Πω ρε SF!!! Τι πανέμορφες κιθάρες είναι αυτές;;; ;D ;D ;D :P :P :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Πω ρε SF!!! Τι πανέμορφες κιθάρες είναι αυτές;;; ;D ;D ;D :P :P :P ...οντως! η Strat ειναι μαλλον refin ή καινουρια, εε? wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Πω ρε SF!!! Τι πανέμορφες κιθάρες είναι αυτές;;; ;D ;D ;D :P :P :P Η Σπρινγκστηνάτη με το φθαρμένο (άχρηστο για μένα) Bigsby είναι όλα τα λεφτα. Οι άλλες μου θυμίζουν κάτι παιχνίδια της Chicco που έπαιρνα στα παιδιά μου. Από την άλλη μου φέρνουν και λίγο στις πρώτες Technicolor ταινίες που τις λατρεύω για το ψεύτικο χρώμα τους όπως και τα αμάξια στα 60's (όποιος δεν έχει δει έστω restored Pink Cadillac του 59 δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει το μεγαλείο της αμετροέπειας). Τελικά ίσως έχεις δίκιο............. Και είναι τοοοοοοοσες πολλές οι επιλογές που τρελλαίνεσαι (όχι άλλο sunburst - αν και σαν βάση επιβάλλεται) Αν έπαιρνα και αλλη strat (αν είπα βρε κούκλα μου μη βαράς) θα ήθελα μια aged Mary Kaye (ναι ξέρω, συντηρούκλας). Οχι οριτζιναλ ντε. Μη τρελλαθούμε. Τέτοιες ώρες όμως, τέτοια λόγια. Για jazz φτηνο-σκάφος όμως ξερογλύφομαι...... Won't be long................. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 E ρε, σαν τη στρατ ΚΑΜΜΙΑ (μια θαλασσα γαλαζια τα ματια σου αποψεεεεεε) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 όποιος δεν έχει δει έστω restored Pink Cadillac του 59 δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει το μεγαλείο της αμετροέπειας αν εχω δει?εχω κανει και ταξιδι στην Αμερικα με αυτη (μονο που ο...συντηρητικος εξαδελφος μου την ειχε αγορασει σε..ασπρο :P χρωμα),αυτο δεν ηταν αμαξι...βιλουδο ηταν (φτανει να μην ειχε στροφες ο δρομος αλλα ευτυχως στις ΗΠΑ ΔΕΝ εχει στροφες σχεδον πουθενα... ;D ;D)με ολους τους...340 ιππους της (καποιες "φταιγμενες" εφταναν και τους...600....) η ELDORADO ηταν,ειναι και θα ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ αμερικανικο αυτοκινητο www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 ...My baaaby rolled up in a brand new Cadillaaaaaaaac... ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Από τα ξύλα στα σίδερα με πας αλλά αφού με πήγες, θα τα πω. Το Eldorado είναι όντως το απόλυτο χλίδα αυτοκίνητο-extravaganza. Τα αυτοκίνητα δε με συγκινούν τρελλά. Και όσα το κάνουν συνήθως είναι Ευρωπαϊκά. Για αυτές τις δύο περιπτώσεις όμως, κάνω εξαίρεση. Στιγμές υψίστης έμπνευσης, αμφότερα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 αυτα τα δυο μ' αρεσουν κι εμενα απο την αλλη μερια του Ατλαντικου! α! Kαι η Dodge Charger των Dukes!... ;D θεωρω οτι ο ηχoς των Αμερικανικων V8 εχει κατι απο κιθαριστικο overdrive... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Νίκο, εσύ φταις για όλα. 8) Μετακίνησαν το thread και τώρα α) Αυτός που θα θέλει να μάθει για τα ξύλα δεν θα μάθει ποτέ τις μεγάλες αλήθειες που ειπώθηκαν β) Το καινούριο μέλος που δεν θα δει το thread θα ξεκινήσει κάτι σε στυλ "Τι maple να βάλω σε κιθάρα που θα βγάζει ήχο Zappa ?". Και άντε πάλι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Νίκο, εσύ φταις για όλα. 8) Μετακίνησαν το thread και τώρα α) Αυτός που θα θέλει να μάθει για τα ξύλα δεν θα μάθει ποτέ τις μεγάλες αλήθειες που ειπώθηκαν β) Το καινούριο μέλος που δεν θα δει το thread θα ξεκινήσει κάτι σε στυλ "Τι maple να βάλω σε κιθάρα που θα βγάζει ήχο Zappa ?". Και άντε πάλι. Eπίτηδες το έκανε.Ανυπομονει μη σου πω να γίνει το β) για να κάνει πλύση εγκεφάλου και σε άλλα παιδάκια που ψάχνουν την Αληθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση