Subfire Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά, αγόρασα μια κάρτα σαφφιρε 26 και μου λεει ο πωλητης ότι θα μου τη στελει σήμερα και ότι μόλις την παραλάβω να ενημερώσω το paypal να αποδεσμεύσει τα χρήματα που ήδη του έχω στείλει. Τι εννοεί ο ποιητής να ενημερώσω το paypal? Δεν μπορεί να τα πάρει τα χρήματα τώρα?Τι πρέπει να κάνω εγώ? Σε προηγούμενες αγορές μου δεν έκανα κάτι εγώ αφου έστελνα τα χρήματα! www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Subfire Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Δεν γνωρίζει κανείς τίποτα? www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 Το καλύτερο είναι να στείλεις στον πωλητή το εξής: "What do you mean?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2008 moy ετυχε και εμενα το ιδιο προσφατα..απο οτι καταλαβαινω τα paypal το κανει αυτο για να προστατευσει τον αγοραστη...μολις λοιπον σου ερθει οτι παρηγγειλες και ειναι οκ ,τοτε του δινουν τα χρηματα....υποθετω οτι κυνηγησαν αρκετους πωλητες που δεν ηταν συνεπεις και ειδαν οτι αυτο δεν τους συνεφερε οικονομικα και ετσι αλλαξαν....τα δεδομενα...δεν ξερω αν αυτο θα ισχυει για ολους τους πωλητες(πχ ακομα και αυτους που εχουν 100% θετικο feedback..) Επισης δεν ξερω αυτη η κινηση αν τελικα ειναι οπως τα λεω,τι προβληματα θα προκαλεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση