Alchemist Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Κοίταξε και εδω http://www.jigsaw24.com αλλά δεν στέλνει Ελλάδα (απλά να δεις τι τιμές παίζουν). Καθόλου άσχημες οι τιμές τους! Αν κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και στην Ελλάδα θα είναι αρκετά καλή η αναλογία τιμής και specs, μιλώντας για Mac πάντα (γιατί και πάλι το φτηνότερο έχει 1700 ευρώ). Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Και μερικές ελληνικές τιμούλες... http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=21&category=69980973 Σχεδόν στα 1900 ευρώ το φτηνότερο της καινούριας σειράς, πάνω-κάτω όσο και τα προηγούμενα. Αλμυρό... :-\ Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisthegr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2008 Πάντως όλα τα λεφτά με το αγγλικό site είναι πως μπαίνοντας στη σελίδα φάτσα κάρτα διαφημίζει τα παλιά Macbook με την λεζάντα "FIREWIRE MACBOOKS" !!! !!! Nothing is said that has not been said before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Makis P. Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια, το εχει κανεις στα χερια του να μας πει εντυπωσεις????? περιμενω πως και πως να ακουσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apiaudio Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 To έχω εγώ στα χέρια μου. ΜBP 2.54 4GB 320GB Σταθερότατο, ταχύτατο και όπως έχει διαφημιστεί. Τρέχω logic 8 με duet, χωρίς κανένα πρόβλημα. Απο processing power, απλά είναι άπεχτο. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ως τώρα. Οπότε μια χαρά τουλάχιστον έως τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Makis P. Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 πολυ ωραια ολα. προβληματα με firewire chipset??? η οθονη ειναι τοσο ενοχλιτικη που ειναι glossy οσο λενε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apiaudio Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Με firewire δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ακόμα. Η οθόνη είναι μια χαρά, τουλάχιστον εμένα δεν με ενοχλεί. Μπορώ να δουλέψω αρκετές ώρες χωρίς να κουραστώ, και το φως δεν ανακλάται στην επιφάνεια όπως έχει ειπωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisthegr Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2008 Πήρε κι ένας γνωστός μου κι όλα μια χαρά μέχρι στιγμής . Σταθερός και γρήγορος... Nothing is said that has not been said before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση