johnnyk Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2008 εντάξει ,λίγο σεβασμός στον alchemist, μιλάμε για ένα απο τα πιο καλοπροέραιτα άτομα εδω μέσα. όσο για τα macbook,ναι είναι πιο φτηνά πλεόν,όχι αυτά με το καινούργιο design αλλά το άσπρο το οποίο κοστίζει κάτω απο χιλιάρικο και έχει και firewire. γενικά όμως οι τιμές των mac είναι πιο πάνω απο τον ανταγωνισμό είτε το πάρεις απο το εσωτερικό ή το εξωτερικό,άλλοι το δεχονται και κάνουν μόκο λόγω λειτουργικού, άλλοι όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2008 Έχω ισχυρότατες αμφιβολίες για όλα τα φραστικά πυροτεχνήματα που προηγήθηκαν, αλλά κυρίως για αυτό. 3. Το αν ξερω την αγορα ή οχι ..ασε να το ξερω εγω καλυτερα απο εσενα. ΟΚ, αν ειμαι τοσο ασχετος για θημυθειτε λιγο την διαφορα τιμης που ειχαν στο εξωτερικο τα προηγουμενα macbooks σε σχεση με αυτα στην Ελλαδα πριν απο 8 μηνες περιπου! Και μετα ελα να μου μιλησεις για πυροτεχνηματα! Αλλα ΟΚ , απλα ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ και ανυποστατος! οποτε μιας και δεν κατεχω την γνωση της αγορας (παρολο που ειμαι της δουλειας (πληροφορικη)--αλλα δεν εχει καμια σημασια αυτο! ) Σταματαω να μιλαω και να πεταω φαρφαρες! και ας πουμε ολοι οτι οι τιμες στην Ελλαδα ειναι ιδιες με την υπολοιπη Ε.Ε. ;) MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2008 Φίλε ax1ss, εγώ από όλα αυτά που διάβασα, δεν έχω καταλάβει από που προκύπτει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε ότι είσαι "κάποιος", γνώστης, πληροφορικάριος, περπατημένος στην αγορά κτλ κτλ... Όσο συντομότερα καταλάβεις ότι στο φόρουμ είσαι απλώς ο ax1ss και τίποτα άλλο, και το σεβασμό των άλλων τον κερδίζεις με αυτά που γράφεις εδώ μέσα, με τον τρόπο που τα γράφεις, με τον τρόπο που "συμπεριφέρεσαι" και όχι με το υφάκι που πλασάρεις τόσο καιρό (σε αυτό το thread τουλάχιστον), τόσο πιθανότερο είναι να μην καταλήξεις να θεωρείσαι (δικαίως) άλλος ένας γραφικός του φόρουμ και να μην σε παίρνει κανένας στα σοβαρά, ακόμα και όταν λες σωστά πράγματα. http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Makis P. Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Να 'μαστε πάλι...ξέρω-ξέρω, τα ίδια και τα ίδια... ::) ::) η ερώτηση είναι η εξής: "Κάνουν τα καινούργια Macbook Pro για τους μουσικούς, ναί ή όχι;" (μήπως πια, κάνουν για όλους τους άλλους εκτός των μουσικών; :P :P Έχει κανείς νεότερα δεδομένα/ πληροφορίες;; Φιλικά ;) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Makis P. Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 τελικα εφτασαν τα νεα MBP η οχι ακομα???? το εχει κανεις στα χερια του να μας πει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apiaudio Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 Σε λίγες μέρες θα ανεβάσω κριτική σε αυτό το topic για το MBP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisthegr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 Πάντως εδώ και 2-3 μέρες στο ΠΛΑΙΣΙΟ υπάρχουν 2 μοντέλα του απλού Macbook. Δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τις τιμές ..... http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=21&category=69980973 Nothing is said that has not been said before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Makis P. Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 ποτε περιμενουμε τα νεα MBP? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Κοίταξε και εδω http://www.jigsaw24.com αλλά δεν στέλνει Ελλάδα (απλά να δεις τι τιμές παίζουν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση