Προς το περιεχόμενο

Φτηνή λύση ηχομόνωσης Ξυλ.πατώματος και Πορτας.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.

Επειδή μετακομίζω σε νέο σπίτι και επιτέλους θα έχω δικό μου δωμάτιο.. :o :o :o

θέλω αν ξέρετε αν υπάρχει καποια φτηνή λύση για να μήν περνάει πολυ bass και γενικά ο ήχος απο το ξύλινο πάτωμα που έχει το διαμέρισμα και την εσωτερική πόρτα του δωματίου.

Για το πάτωμα έχω σκεφτεί να πάρω μοκέτα και ίσως και λάστιχο κάτω απο την μοκέτα απο praktiker.Θα κάνει τπτ???Για την πόρτα δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω.

ΝΑ σημειώσω οτι επειδή το σπίτι το νοικίαζω δεν μπορω να κάνω ιδιαιτερες αλλαγές η κατασκευές κλπ.Επίσης και απο χρήματα δεν είμαι στα καλύτερα.

Αν έχετε καποια ιδέα τι μπορώ να κάνω και αν υπαρχει κάτι θα με βοηθούσε πολυ.

Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ημουν ετοιμος να σου πω να βαλεις αμμο μεσα στο ξυλινο πατωμα αλλα μετα διαβασα..!

εγω παντως θυμαμαι μια εποχη το δωματιο μου να εχει σε ολους τους τοιχους χαρτινες αβγουλοθηκες!!συνηθως δεν χρειαζεται να παρεις 5.000 αυγα αλλα να πας σε ενα σουπερ μαρκετ και να τους παρακαλεσεις!

στην πορτα αν ειναι απο τις κανονικες πορτες δοκιμασε να βαλεις ενα λαστιχο μονοτικο που μπενει αυτοκολητα στο πλαισιο της πορτας θα το βρεις στο πρακτικερ..για το πατωμα σιγουρα δεν πρεπει να το αφησεις γυμνο..μια μοκετα και καποιο αλλο μονοτικο πχ λαστιχο οπως ειπες ισως ειναι καλη λυση για τα λεφτα που θες να διαθεσεις.

1) οι αυγοθήκες δεν κάνουν τίποτα

2) δεν μας έχεις πει τα όργανα τα οποία θα παίζουν

αν θες να παίζεις τύμπανα απλά ξέχνα το αλλά αν θες να μιξάρεις και να παίζεις καμιά κιθάρα τότε δεν χρειάζεσαι κάποιου είδους ηχομόνωση μόνο να εντοπίσεις τα προβλήματα του χώρου σου και με κάποιες κατασκευές να το ψιλοφέρεις στα ίσια τους

(πάνελ πετροβάμβακα και ρικοφόν)

3) οι ουσιαστικές λύσεις είναι μόνιμες και απαιτούν χρήματα

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

1) οι αυγοθήκες δεν κάνουν τίποτα

2) δεν μας έχεις πει τα όργανα τα οποία θα παίζουν

αν θες να παίζεις τύμπανα απλά ξέχνα το αλλά αν θες να μιξάρεις και να παίζεις καμιά κιθάρα τότε δεν χρειάζεσαι κάποιου είδους ηχομόνωση μόνο να εντοπίσεις τα προβλήματα του χώρου σου και με κάποιες κατασκευές να το ψιλοφέρεις στα ίσια τους

(πάνελ πετροβάμβακα και ρικοφόν)

3) οι ουσιαστικές λύσεις είναι μόνιμες και απαιτούν χρήματα

Παιζω me soft synths , guitar , bass μιξεις κλπ αλλα το προβλημα είναι η περίεργες ώρες που παίζω.Και ειναι και η γειτονια αρκετα ήσυχη.Οποτε θέλω όσο μπορώ να μοιώσω το τί περνάει πρός τα έξω.δεν μιλαμε για τσίτα αλλα και νορμαλ ένταση 1-2 το βράδυ ακούγετε...  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου