marathon Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Αγαπητοί συνάδελφοι, την Παρασκευή ολοκληρώθηκε (μετά από πολλά βάσανα και Merphy)) το 1ο πρωτότυπο του Customshop.gr. Μπορείτε να το δείτε (και να το ακούσετε εδώ) http://www.customshop.gr/ και εδώ http://www.customshop.gr/bwa.html Επίσης μπορείτε να δείτε (στη σελίδα του Bw-στην ενότητα Step by Step) και τις τελευταίες φωτογραφίες του project. H ευχάριστη (για μένα) έκπληξη ήταν οι Noiselles μαγνήτες του κου Deadmind (που φοράει η κυρία) που δεν ήταν voicelles. Βέβαια είναι λίγο "απρόσωποι" (σε σχέση με τους Customshop 54 και TexasSpecial που φοράνε οι άλλες 2 μου) αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Τώρα ξεκινάεις το project No2 και ελπίζω μέχρι το τέλος του μήνα να έχω και μια Tele έτοιμη. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Πολύ ωραία ;) Διόρθωσε και το τυπογραφικό λαθάκι όπου γράφεις "Amplitybe" και θα είναι όλα τέλεια ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Λουκουμι το soundclip ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Λουκουμι το soundclip ;D ;D Εσείς σαν φεντεράκηδες την ακούτε σαν Fender? Eμένα σαν Gibsοnακια μου φαίνεται όλες καλές Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Marathon καλό θα είναι να υπάρχουν και κάποιες ενδεικτικές τιμές. π.χ. από κάποια τελειωμένα projects. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Παρα πολυ ωραιο οργανο! 8) 8) 8) και το κλιπακι μια χαρα ητω. (λιιιγο ψευτιλέ Strat tone λογω νοιζλεσσ... ;D ) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Marathon καλό θα είναι να υπάρχουν και κάποιες ενδεικτικές τιμές. π.χ. από κάποια τελειωμένα projects. Δεν έχω καταλήξει ακόμα (γι αυτό είχα πεί στην πρώτη ανακοίνωση ότι θέλω να τελειώσω τα 3 δικά μου projects πρώτα ώστε να ολοκληρώσω με το στάδιο των συνεργατών). Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εγώ κάνω το εικαστικό-διαδικαστικό στάδιο. Από εκεί και πέρα άλλος βάφει, άλλος λουστράρει και άλλος βιδώνει (όλοι επαγγελματίες). Άρα ο καθένας έχει το κόστος του. Εγώ προσπαθώ να ελαχιστοποιήσω τα σφάλματα-αστοχίες μεταξύ των διαδικασιών ώστε να είναι εγγυημένο το τελικό κόστος. Εάν θα θέλαμε να κοστολογήσουμε τη συγκεκριμένη θα έλεγα ότι κάνει γύρω 700-800 ευρώ κομπλέ. Μια Tele (που έχει λιγότερες δυσκολίες) μπορεί να είναι γύρω στα 650-700. Όλα αυτά βέβαια χωρίς υπερβολές (μπράτσο 500 ευρώ και πάει λέγοντας...) Η συγκεκριμένη επαναλαμβάνω είναι από mightymite parts ("κουρδισμένα" όμως!!!) γιατί με ενδιέφερε περισσότερο η εικαστική δοκιμή παρά ή ακουστική. Η εντύπωσή μου είναι όμως ότι δεν ακούγεται άσχημα. Τέλος, εάν υπάρχει τρόπος θα ήθελα να μπορούσαμε να την κάνουμε ένα test drive κάπου, γιατί πραγματικά με ενδιαφέρει η γνώμη των ειδικών Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Πολύ ενδιαφέρουσα τιμή. Thanks. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelis92 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Πάρα πολύ όμορφη η κιθάρα και πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσες τιμές!! Συγχαρητήρια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Κάνε μου δωρο εσυ μια τετοια κ θα στην κανω για 1 χρονο τεστ κ θα τα βαζω κ στο νοιζ αμα λάχει ναουμ και τα λοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση