Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφικές(Χρήση και σαν web cam?)

trigga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1141333&catalog=19&category=69977547

Θελω μια καμερα για το πισι αλλα σκεφτομαι οτι ισως μπορώ να εχω 2 σε 1 χρήσεις ενος μηχανήματος.Δηλαδή να δουλεύει και στο πισι αλλα κ μονη της σαν φωτογραφική.

Καλό θα ήταν να παίρνει κ ρευμα οταν θα δουλεύει στο πισι κ να μην τρώει μπαταρία συνέχεια.Εννοείται οτι θα πρεπει να παιρνει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.Δεν με ενδιαφέρει τόσο η ποιοτητα αφου σίγουρα απ το κινητο μου θα είναι καλύτερη.(1.3 mpixel)

Δεν σκοπευω να ασχοληθω με τη φωτογραφια απλα δεν ειναι κακο να τραβας που και που κανενα τοπίο.

Αυτη που εβαλα αξίζει τον κοπο για τη δουλεία που θέλω?Εχετε να προτείνετε τπτ αλλο?Μην ξεφύγουμε σε χρήματα ομως.Σε συγκριση με μια web cam που εχει 10 ευρω να μην γίνει πολλαπλάσιο του 10 η τιμη γιατι εκει δεν προκειται να εξυπηρετήσει το σκοπό της αφου πρωταρχικως ειναι το πισι.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.564200 (Μου φαινεται λιγο πιο αξιολογη λύση)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε τριγκεσιον,

Σχετικα με την Turbo-X, ειχα αναφερει και σ ενα αλλο ποστ πως ενας φιλος που ειχε φωτογραφικη αυτης της μαρκας μολις του τελειωσε η εγγυηση, η μηχανη τα φτυσε τελειως.

Κοιτα, απ την στιγμη που χρειαζεσαι για τετοιον σκοπο την καμερα και εχεις χαμηλες απαιτησεις κοιταξε να βρεις και καποια που να σου κρατησει, αξιοπιστια εταιρειας δηλαδη...

Απο κει και περα, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε κανενα μαγαζι με φωτογραφικες οπου θα μπορεσεις να τις επεξεργαστεις με τα δικα σου χερια και οποια απορια εχεις να στην λυση ο αρμοδιος υπαλληλος!

;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου