vagelis92 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα παίδες. Θέλω να ρωτήσω ποιοι απο δω μέσα έχετε παραγγείλει από τα εν λόγω ιντερνετικά μαγαζιά,ρωτάω μιας και οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες από του θωμά, και ποιες είναι οι εντυπώσεις σας..? thx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2008 Φίλε μου στη 2η σελίδα της κατηγορίας υπάρχει αυτό το θέμα: dv247 το ξέρετε; Γιατί πρέπει να συζητάμε τα ίδια πράγματα; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelis92 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2008 Οκ ευχαριστω..ώρες ώρες δεν μου βγάζει όλα τα θέματα όταν κάνω search..Τέλος πάντων και για το dolphin βρήκα τελικά καποιες πληροφορίες (μάλλον είναι σαπιο το pc και θέλει 2 αναζητησεις για να βγάλει αποτελέσματα) οπότε το θέμα μπορεί να κλειδωθεί. Thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση