Προς το περιεχόμενο

Vai Jemini distortion pedal (ντέμο μπάι da man himself) και Vox Satchurator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τhe game is afoot, Watson. Μπήκε ψηφοφορία... για να δούμε τους τζιτζικόβιους ανάμεσά μας... Ψηφίζω σαφώς Satchurator.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω γιατι δεν ακουω τζιτζικια στου vai? για ακουστε το και εδω....εμενα μια χαρα μου φαινεται ....αν και ειμαι SATRIANIKOS μεχρι κοκκαλο... ;D

http://www.youtube.com/watch?v=gb2tmXBKjqg&feature=related

RUN FOREST....RUN!!!!

Έδωσα την ψήφο μου στο Jemini. Το βίντεο που παρέθεσε ο Ιγνάτιος δείχνει ότι έχει και tzitziki-less πλευρά, καθώς και σχετική ευελιξία σε ηχητικό επίπεδο.

Αλλά ακόμα και χωρίς αυτό, θεωρώ ότι είναι ένα αρκετά straight-forward πετάλι, με σαφή προσανατολισμό και αρκετά τίμιο εν τέλει, αν ξέρεις γιατί το παίρνεις φυσικά.

Για το Satchurator εκφράστηκα και πριν, μέτριο στα δικά μου αυτιά (αν και δεν είναι σοβαρό κριτήριο το Youtube). Απλά μου φαίνεται ότι το σχεδιάσανε με τη φιλοδοξία να προκύψει ένα ευέλικτο, all-around πετάλι με ευρεία παλέτα ήχων και στο τέλος δεν τους βγήκε όπως έπρεπε. :-\

Yes it is!!!

"Τζιτζίκια" εις την καθομιλουμένην κιθαριστικήν εστί το σύνολο των "κριτσανιστών" υψηλών συχνοτήτων, μια περιοχή που είναι εξόχως δύσκολο να ακουστεί όμορφα και μουσικά.

cigale-france2.jpg

Σαφώς και ποικίλλει από άτομο σε άτομο ο ορισμός και η συμπάθεια/απέχθεια προς αυτά τα συμπαθέστατα έντομα...  ;D Τι λέτε κι εσείς Jase και Vrass;;

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

ψηφιζω jemini γιατι το εχω ακουσει και απο κοντα και δεν ειναι τοσο τζιτζικι οσο φενεται..απλα ειναι τοσο ευελικτο που μπορεις να το κανεις να ακουγεται οπως θελεις...α και επισης ψηφιζω jemini γιατι ειναι παρδαλοpsychedelicοχιπικο....

Που είναι η επιλογή ''Χρησιμοποιώ μόνο ΜεταλΖώον'' ?

Εγώ ψήφισα το satchurator αν και κανένα δε με ξετρέλανε.Ισως έπρεπε να ψηφίσω κανένα, αλλά αφου η ερώτηση είναι ποιο σας άρεσε περισσότερο, τότε my vote goes to no2.

Που είναι η επιλογή ''Χρησιμοποιώ μόνο ΜεταλΖώον'' ?

Εγώ ψήφισα το satchurator αν και κανένα δε με ξετρέλανε.Ισως έπρεπε να ψηφίσω κανένα, αλλά αφου η ερώτηση είναι ποιο σας άρεσε περισσότερο, τότε my vote goes to no2.

Σε άλλο thread ;D ;D ;D Δε θυμάμαι ομως 8)

You are wrong f**ked and overatted...

OlvaR

μιλησα για ηχο κ παιξιμο! ουτε για την μουσικη που γραφει αλλα ουτε για το τι εχει προσφερει στην κιθαρα σαν παιχτης! δλδ ειναι τοσο απιστευτο να παραδεχε κατι που δνε σου αρεσει? Huh?

αλλα αμα σε αρεσει να παιζεις με την λεξεις οκ νο προμπλεμ! Wink

harilatron

το κακο ειναι οτι εσβησα εκεινα τα πολυ ωραια πμ που με ειχες στειλει τοτε κ την ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαμε αλλα κ τον τροπο που εληξε οταν "απλα σε φλομωσα"(με τις βλακειες μου) οπως εσυ ειπες

Εδω στο φορουμ δεν εχω ερθει για να ξεκατινιαστω κ να κραταω αποθημενα σαν μικρο παιδι.... το κακο μου ειναι οτι ξεχναω ευκολα κ οτι δεν κραταω πισινι ποτε..... εσυ μαλλον περιμενες την στιγμη να μου την πεις κ τα καταφερες μετα απο 7 μηνες

μπραβο με κερδισες!  Wink

αντε κ του χρονου τσαμπιονσ λινγκ!

ον τοπικ

λεπον παροτι δεν ειμαι φαν των distortion το VOX μου αρεσε πιο πολυ!

οποτε η ψηφος μου παει εκει!

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου