Προς το περιεχόμενο

Vai Jemini distortion pedal (ντέμο μπάι da man himself) και Vox Satchurator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως καταφέρνεις και παραδέχεσαι έναν κιθαρίστα όταν σου είναι εντελώς αδιάφορο το παίξιμο του,σου προκαλέι αναγούλα ο ήχος του και δεν μπορεις να τον ακούσεις ούτε δευτερόλεπτο;;

γιατι πολυ απλα παραδεχομαι οτι εχει πολυ καλη τεχνικη οτι με το παιξιμο του εχει παει σε αλλο επιπεδο την κιθαρα κ οτι ξερει να γραφει μουσικη!

αυτο δεν ειναι θεμα γουστο αλλα θεμα του οτι "ξερω να παραδεχομαι" καποια απλα πραγματα!

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

"το φαι του γιωργου δεν μαρεσει καθολου! μου φερνει αναγουλα και εχει απεσια γευση και μιρωδια....

δε μπορω να φαω ουτε μπουκια! αλλα τον παραδεχομαι σαν μαγειρα!"

αυτο ακριβως λες...θα μπορουσες να πεις ενα σκετο "απλα δεν μαρεσει" χωρις να το χωσεις αναμεσα σε αλλα τοσα ανισοροπα πραγματα...γιατι εγω ξερω οτι εναν κιθαριστα που παραδεχομαι επειδη ειναι καλος μουσικος και συνθετης (Στο οποιο συμπερασμα εχω βγει αφου εχω ακουσει εξωνηχυστικα ολες τους τις δουλειες) ΣιγΟυρα δεν μου περναει αδιαφορο το παιξιμο του...

"το φαι του γιωργου δεν μαρεσει καθολου! μου φερνει αναγουλα και εχει απεσια γευση και μιρωδια....δε μπορω να φαω ουτε μπουκια! αλλα τον παραδεχομαι σαν μαγειρα!"

αυτο ακριβως λες...θα μπορουσες να πεις ενα σκετο "απλα δεν μαρεσει" χωρις να το χωσεις αναμεσα σε αλλα τοσα ανισοροπα πραγματα...

Μάλλον λέει ότι "ο Γιώργος μαγειρεύει πολύ καλή φασολάδα, αλλά εμένα δε μου αρέσει η φασολάδα γιατί πάω συχνά τουαλέτα". Δε βρίσκω τίποτα το ανισσόροπο σε αυτό. :)

οχι φιλε spy αυτο θα ηθελε να πει ομος! εγω επιασα το ποστ του και απλα αντικατεστησα της λεξεις...αν το ελεγε οπος το ειπες εσυ δεν θα ειχα κανενα απολυτος προβλημα γιατι θα ηταν απολυτα σωστος....απλα ετσι οπως το εθεσε δεν ηταν σωστο..

Απλά, είναι κορυφαίος στο ΕΙΔΟΣ του...

Επίσης απλά, ο bluezlick, (όπως κι εγώ) δεν ακούει αυτό το ΕΙΔΟΣ...

Ο spy έχει διατυπώσει το σωστό παράδειγμα με το φαγητό, και όχι ο Olvar, κατά την ταπεινή μου γνώμη...

• Moderator

αυτο που λες ειναι απολυτο!

εγω τον VAI δεν μπορω να το ακουσω ουτε δευτερολεφτο!

ο ηχος του με προκαλει αναγουλα κ το παιξιμο μου ειναι εντελως αδιαφορο

τον παραδεχομαι σαν κιθαραστα αλλα κ σαν συνθετη!

απλος δεν ειναι του γουστου μου!

...

...

Μήπως λοιπόν ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τώρα?

ahahahaha στημενο ηταν!  :P οχι νταξει εγω μιλησα καθαρα για την διατυποση που εδωσε ο blueslick οτι ηταν ακυρη.. και αντιθετα αν το ειχε θεση οπως ο spy θα ηταν ολοσωστος...δεν τραβαω ζορια με τι αρεση στον καθενα...αλλα σορρυ δεν εινα παρανομο και κατα στους κανονες του forum να μην αρεσει ο vai σε καποιον? ΒΑΝ λοιπον...:P

• Moderator

Παίδες.... ολοι έχουμε ΚΑΙ γούστα και άποψη. Το ότι μοπορεί η άποψη του καθενός από εμάς να μετράει διαφορετικά (π.χ. η δική μου άποψη περί τεχνικής ή μουσικής θεωρίας...... ΔΕΝ μετράει) δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε προσωπικό γούστο.

Συγνώμη bluezlick για το link, αλλά ο σκοπός ήταν να δουν όλοι ότι είναι πολύ εύκολο να βρεθεί ο οποιοσδήποτε είτε στην πλευρά του κατηγόρου είτε στην πλευρά του κατηγορούμενου όταν το θέμα της συζήτησης είναι το προσωπικό γούστο.

Να θυμάστε: Κολοκυθόπιτα χειροποίητη.  :)

Εμένα μου ακούστηκαν ως εξής:

-Το Jemini πολύ καλό για να βγάλεις ήχο Vai ή παρόμοιο, σκέτο τζιτζίκι κατά τα άλλα.

-Το Satchurator μέτριο, πολύ μέτριο. Υπάρχουν πολύ καλύτερα dist pedals εκεί έξω.

Ο Vai τα έσπασε βέβαια, πολύ γουστόζικο το βιντεάκι! ;D :D

Και για να πω την αλήθεια, άκουσα πολλά ωραία riffs στο σημείο που έπαιζαν οι... δύο Vai! :)

Πού το άκουσες το OD ήθελα να 'ξερα! Γιατί αν αυτό που έβγαζε το πρώτο μισό του Jemini λέγεται OD, τότε ο ιδανικός ενισχυτής για blues πρέπει είναι ο Bogner Uberschall... ::)

Ρε'συ τα'χω δει κ τα 2 απο βιντεακια-τεστ του GW,νομιζω του τρεχον μηνα,αυτα που εγιναν post εδω δεν τα ειδα.

Το Satchurator ειναι μια χαρα,φουλ σε αρμονικες και δειχνει και κουλ.

Περι Vai - Τα'χει ολα,εχει δουλεψει πολυ και αυτο φαινεται αλλα δεν κοβω κ φλεβα..μουσικα ειναι τουλαχιστον ενα σκαλι κατω απο το Joe..το ατομο εκανε ακομη κ ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με κιθαρα κτλ να απολαμβανουν την μουσικη του,πολλα τα παραδειγματα.

5 long years

Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει μιας και το θέμα πνέει λίγο τα λοίσθια πια, αλλά θέλετε να βάλουμε μια ψηφοφορία ποιο σας αρέσει περισσότερο από τα δυο; Tου Vai βέβαια μου φαίνεται λίγο τζιτζικιστάν αλλά στα χέρια του πετάει (για αυτό και έγραψα τις εντυπώσεις μου έτσι προηγουμένως).

Ίσως να είναι ένα... μεταξωτό πετάλι που θέλει και επιδέξια δάχτυλα (κάτι που συμβαίνει και με τα fuzz αλλά φευ, ελάχιστοι το καταλαβαίνουν).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου