Προς το περιεχόμενο

Vai Jemini distortion pedal (ντέμο μπάι da man himself) και Vox Satchurator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εμένα μου ακούστηκαν ως εξής:

-Το Jemini πολύ καλό για να βγάλεις ήχο Vai ή παρόμοιο, σκέτο τζιτζίκι κατά τα άλλα.

-Το Satchurator μέτριο, πολύ μέτριο. Υπάρχουν πολύ καλύτερα dist pedals εκεί έξω.

Ο Vai τα έσπασε βέβαια, πολύ γουστόζικο το βιντεάκι! ;D :D

Και για να πω την αλήθεια, άκουσα πολλά ωραία riffs στο σημείο που έπαιζαν οι... δύο Vai! :)

Το κακο στο Jemini ειναι οτι εχεις η το ενα mod η το αλλο,και τα 2 μαζι (dist+OD) δεν γινεται.

Πού το άκουσες το OD ήθελα να 'ξερα! Γιατί αν αυτό που έβγαζε το πρώτο μισό του Jemini λέγεται OD, τότε ο ιδανικός ενισχυτής για blues πρέπει είναι ο Bogner Uberschall... ::)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εμένα το satchurator δεν μου φάνηκε κάτι το ξεχωριστό από πλευράς ήχου..αντίθετα το jemini με άφησε μ@λ@κ@..τώρα βέβαια μπορεί να φταίει κι ο vai..μα τον μπαγάσα είναι τόσο έξυπνος μουσικός..έχει τόση ιδιαίτερη αίσθηση της μελωδίας που μόνο να τον θαυμάζεις μπορείς... :o :o ;D

If the house is rocking,don't bother knocking...

Και για να πω την αλήθεια, άκουσα πολλά ωραία riffs στο σημείο που έπαιζαν οι... δύο Vai! :)

Είναι θέματα από το Crying Machine του Vai... Τσέκαρέ το, το θεωρώ πολύ δυνατό κομμάτι, παρ' όλο που δεν είμαι φανατικος του είδους... ;)

θα συμφωνισω...ποσο μαλον οταν αυτος ειναι ο vai! βασικα δεν ξερω οταν ακουω καποιον να λεει οτι δεν του αρεσει ο vai ειναι σαν να ακουω "δεν μαρεσει η κιθαρα" μου φενεται σχεδον αδιανοητο με τοσο ευρος και ποικιλια στη μουσικη του να μην αρεσουν σε καποιον εστω 5-10 κοματια του! :P....οπως και να εχει οποιος δεν τον ακουει αυτος χανει! :P....το πεταλακι τα σπαει το βιντεο το εχω δει εδω και καιρο και μαρεσε παρα πολυ (και το βιντεο και το πεταλι!)

θα συμφωνισω...ποσο μαλον οταν αυτος ειναι ο vai! βασικα δεν ξερω οταν ακουω καποιον να λεει οτι δεν του αρεσει ο vai ειναι σαν να ακουω "δεν μαρεσει η κιθαρα" μου φενεται σχεδον αδιανοητο με τοσο ευρος και ποικιλια στη μουσικη του να μην αρεσουν σε καποιον εστω 5-10 κοματια του! :P....οπως και να εχει οποιος δεν τον ακουει αυτος χανει! :P....το πεταλακι τα σπαει το βιντεο το εχω δει εδω και καιρο και μαρεσε παρα πολυ (και το βιντεο και το πεταλι!)

αυτο που λες ειναι απολυτο!

εγω τον VAI δεν μπορω να το ακουσω ουτε δευτερολεφτο!

ο ηχος του με προκαλει αναγουλα κ το παιξιμο μου ειναι εντελως αδιαφορο

τον παραδεχομαι σαν κιθαραστα αλλα κ σαν συνθετη!

απλος δεν ειναι του γουστου μου! δεν μπορεις δλς να λες οτι δνε μου αρεσει η κιθαρα!

οκ κ οποιος δεν γουσταρει Danny Gatton πρεπει να του κοψουμε το δεξι παπαρι!

:P

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

απλος δεν ειναι του γουστου μου!

Εγώ πάλι δεν αντέχω να βλέπω κιθάρα με ...χερούλι ούτε δευτερόλεπτο. ;D

αυτο που λες ειναι απολυτο!

απλος δεν ειναι του γουστου μου! δεν μπορεις δλς να λες οτι δνε μου αρεσει η κιθαρα!

οκ κ οποιος δεν γουσταρει Danny Gatton πρεπει να του κοψουμε το δεξι παπαρι!

:P

Πως καταφέρνεις και παραδέχεσαι έναν κιθαρίστα όταν σου είναι εντελώς αδιάφορο το παίξιμο του,σου προκαλέι αναγούλα ο ήχος του και δεν μπορεις να τον ακούσεις ούτε δευτερόλεπτο;;

You are wrong f**ked and overatted...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου