Προς το περιεχόμενο

Ψάχνοντας footswitch για τον Vox AD50VT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είπα να τσιμπήσω ένα footswitch για τον εν λόγω ενισχυτή, αλλά πέτυχα μία τιμή κοντά στα 80 ευρώ και έπαθα ένα καρδιακό...  ::)

Έχετε κάποιο μοντέλο υπ' όψιν σας (κατά Marshall μεριά ή και άλλο αν υπάρχει) που μπορώ να πάρω αντί του Vox; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω και πιθανότατα να μη γνωρίζει κάποιος πωλητής; (ή ό,τι δικάναλο footswitch και αν πάρω θα κάνει τη δουλειά του?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου στον επίσημο κατάλογο τιμών το Bon STudio το πουλάει 35€ και ο Thomann 41€ + μεταφορικά

Thanks.  ;) Οπότε κανένα πρόβλημα. Πάω και το τσιμπάω από Bon Studio.  ;D

Γιατί πάντα θεωρούσα ότι ένα footswitch πρέπει να είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο (να φτιαχτεί ως DIY) και θα έπρεπε να πουλιέται σε τιμή λίγο πιο πάνω από την τιμή αντίστοιχης ποιότητας και μήκους καλωδίου...????????

Δεν έχω φτιάξει ποτέ μου, αλλά υποθέτω ότι είναι ένα κλασσικό on/off διακοπτάκι? (υποθέτω: καρφί - καλώδιο - διακόπτης στυλ push / pull για on / off, βάλε και ένα "κουτάκι" και όλα ΟΚ.... λέμε τώρα.....ε  ??? ε ???)

Μήπως οι αγαπητοί και αξιότιμοι (γλύψιμο....) φίλοι του φόρουμ που ασχολούντια με το Diy, μπορούσαν να γράψουν κάτι?

Αυτάααα......

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου