Guru Alter Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 βρηκα ενα site με ωραια βιντεακια απο high end ακουστικες κιθαρες (goodall, collins, santa cruz, petros τετοια.. εχω φαει κολλημα τελευταια.. ;D )... η ποιοτητα των βιντεο μου φανηκε καλυτερη απο τα περισσοτερα πραγματα που βρισκεις στο youtube;; http://www.acousticpromusician.com/inventory.htm ειδικα μια petros που εχουνε, επαθα ζημια..... :P YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Αρρώστια!..... ;D (Καλά η Petros ακούγεται σαν πιάνο!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 πολυ ωραιο site,θενξ. Δυστυχως ειμαι σε νετ καφε με απαραδεκτο ηχο,αλλα δεν μπορω να σταματησω να χαιρομαι τον τυπο που τις παιζει.Περναει υπεροχα ;D P.S. Petros rules ρε. ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Αυτος ειδες ΠΟΣΟ χαιρεται? Ενα πλατυ χαμογελο ΜΟΝΙΜΑ ζωγραφισμενο :D :D :D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Kαλά η everett metrocaster είναι πανέμορφη....αν τα είχα, θα την έπαιρνα ακομα και να δεν έπαιζα κιθαρα, έτσι για να την κοιτάω.Οχι οτι απο ήχο πάει πίσω δηλαδή. Ο ήχος της petros είναι όντως άλλο πράμα...ακόμα και απο το βιντεακι ακουγεται, απο κοντά θα είναι αποκάλυψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 OP Guru Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 βασικα εγω και χωρις λεφτα κατι θα επαιρνα ;D , αν δεν ημουν αριστεροχειρας....... ??? ??? YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Όχι ρε... τι ήταν αυτό τώρα.................. 4500€ κ την πήραμε την πετρούλα.... ε ντάξει τώρα.......... τα 500 τα'χω, στα 4000 θα κολλήσουμε;;; ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση