παναγιωτης 91 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη ενοτητα αλλα θελω να ρωτησω.στην αθηνα ποσο κυμαινονται τα νυχτοκαματα κυριως γι αρμονιστες.οποιος θελει ας πει σε τι ειδος μαγαζιου δουλευει και ποσο παιρνει καθως τι οργανο παιζει και ποσες ημερες δουλευει.σας ερωτω γιατι απο την μια λενε ειναι μεγαλα τα ποσα και βρισκεις ευκολα δουλεια και απο την αλλη λενε δυσκολα τα πραγματα μικρα νυχτοκαματα φτωχια στον κοσμο κλπ.οποιος θελει λοιπον ας πει την γνωμη του. ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreampanos Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Εξαρτατε που θα δουλεψεις... εαν το μαγαζι τραβαει (φαση σκυλαδικο παντα) και το αφεντικο ειναι καλο... μπορει να βγαλεις καλα λεφτα αναλογως βεβαια και ποσες μερες δουλευεις... αν δουλευεις 5ημερα πχ μπορει να παιρνεις και κανα 70αρι στην καλυτερη... αν παιζεις 2ημερα μπορει και 100... αλλα γενικα... εξαρταται.. που, ποσο, ποτε, γιατι, και ποσο λακαμας ειναι ο αφεντικος-οι... mpoyrdes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 για πληκτρα σε μαγαζί με λαικά (στυλ ψυρρή αρμόνιο, κιθάρα, μπουζούκι - φωνές) παίρνω προσωπικά για 4 ώρες 65 ευρώ παρασκευοσάββατο. Δηλαδή 130 το διήμερο. Δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά είναι καλή δουλειά και δεν κακοπερνάω. Γενικώς να ξέρεις ότι το 70άρι θεωρείται minimum. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
less40 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Εγω για ενα jazz fusion bla bla ..gig πληρωνω .....αρκετα λογικες τιμες σε γενικες γραμμες :P http://youtube.com/user/zaxakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 αναλογως το μαγαζι , την χωρητικοτητα , την πελατεια , το αφεντικο , τον αριθμο των μουσικων-τραγουδιστων , την "αναγκαιοτητα" υπαρξης τους στον συγκεκριμενο χωρο... θα μιλησω για το νησι που ηρθα και ζω απο το '80. ελληνικη βραδια (greek night) 35-50€ γαμος-βαπτιση 80-100€ μπουζουκομαγαζο οπου δουλευει σαν κιθαριστας ο "ομιλων" 120-150€ (διημερα-παρασκευη/σαββατο) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2008 τι λετε ρε παιδια!!!! τοσο πολυ εχει χαλασει η δουλεια? Πριν 10 χρονια παιρναμε 45000 δρχ (150€) για 5μερα σε ενα καλο (αλλα οχι τοπ μαγαζι) Με ενσημα κομπλε, και με ωραρια ανθρωπινα. Εμεις φταιμε για την καταντια μας. Αφου θελουν κ@λο και τον δινουμε. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Σκεφτειτε να επενδύσετε σε βλάχικους,τσιγγάνικους γάμους γιατι λεφτο με τα σαπιομαγαζα που πατε δεν εχει.Με 5-6 γαμους βγάλατε το ετήσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyros1984 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά δε γίνεται να υπάρχουν στην Αθήνα τέτοια μεροκάματα στα σκυλάδικα δεν το διαννοούμαι δηλαδή..Εγώ είμαι από πάτρα και σας λέω ότι στο πιο μικρό μπουζουκάδικο που δουλεύει πενθήμερατο μεροκάματο κυμαίνεται 60-80€ ανάλογα το πόσο παλιός η νέος είσαι και σε ένα καλό που χωράει και κόσμο 5θημερα 95 ευρώ..Και παίζουν 70€ στην Αθήνα??Μη μουρλαθούμε..Πάντως ο φίλος για τον τσιγγάνικο γάμο έχει δίκιο..Είναι πολλά τα λεφτά Άρη ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 τι λετε ρε παιδια!!!! τοσο πολυ εχει χαλασει η δουλεια? Πριν 10 χρονια παιρναμε 45000 δρχ (150€) για 5μερα σε ενα καλο (αλλα οχι τοπ μαγαζι) Με ενσημα κομπλε, και με ωραρια ανθρωπινα. Εμεις φταιμε για την καταντια μας. Αφου θελουν κ@λο και τον δινουμε. τι θυμήθηκες κι εσύ... και καλά όσοι προλάβαμε την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια (ομοίως και καρδιά)... και αν τα νέα παιδιά μπορεί να είναι και ικανοποιημένα ίσως με κάποια τέτοια νυχτοκάμματα, όσοι από την δικιά μου γενιά συνεχίζουν γιατί δεν βρήκαν εναλλακτικές, τα έχουν παίξει βλέποντας μέσα στα τελευταία χρόνια να ανεβαίνουν οι ώρες απασχόλησης και να μειώνονται οι μέρες και τα λεφτά...άσε που ψηφίζουν πια όλοι τον "άγιο" Παπαθεμελή...:) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Με αγχώσατε ρε παιδιά... Μήπως να ζητήσω αύξηση? Και κρήτη σε πανηγυρο/ξενοδοχείο/ εστιατόριο 50-80 παίρναμε. Κανείς πιο καινούριος? Πάντως ό,τι και να λέμε 70 ευρώ για 4 ώρες δουλειάς δεν παίρνουν και πολλοί... http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση