ELIANIOS Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Μου αρκει για να ξεκινησω ψαξιμο. THNX DUDE :D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Κατι που μου ετυχε το καλοκαιρι: Φτιαχνουμε τα οργανα, ηχεια κλπ για το live το βραδυ. Ειχα μπροστα μου την GT-6 και με ρωταει αυτος που εχει το μαγαζι "ρε mike τι ειναι αυτο??" -"Πεταλιερα, ειναι για την κιθαρα" -"Α, ωραια" Μετα απο λιγο ερχεται ο γιος του και κατα λαθος παταει πανω, και ακολουθει ο διαλογος Πατερα-Υιου: Π:" Μην το πατας αυτο ρε! Ειναι πετραλιερα!!" Υ:" Ναι ρε ηρεμισε, το ξερω οτι ειναι πετραλιερα!!" ;D ;D ;D Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 made in Πετράλωνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 by FaniPalli Petralia. RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση