Warhead Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Το συχνό λούσιμα είναι οφέλιμο μόνο όταν γίνεται με κατάλληλα προιόντα που περιποιούνται την τρίχα και δεν την ταλαιπωρούν. Συνήθως βρίσκονται στα φαρμακεία και είναι...πανάκριβα σε σχέση με τα κοινά. ΑΝ είναι να πλένεις το κεφάλι σου καθημερινά με κάποια συγκεκριμένα σαμπουάν στα ράφια του Super Market....κλάψτα τα μαλλάκια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Πρόσεξε τη διατροφή σου, το άγχος (#1 αιτία για πολλούς) και μην τα ταλαιπωρείς με σφιχτά καπέλα, τρίψιμο. Επίσης, αρκετά σαμπουάν του εμπορίου είναι αρκετά "σκληρά" με τα μαλλιά, για να τα κάνουν πιο λαμπερά. Προτείνω να ψάξεις του Κορρέ στα φαρμακεία. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιείς μαλλακτική/ενυδατική κρέμα ή ακόμα και μάσκα μαλλιών (αν το επιτρέπει ο ανδρισμός μας βεβαίως βεβαίως). Αυτά τα ολίγα. Α, και μην κάνεις περμανάντ, αντάυγειες, κτλ... :) Αλλιώς, κάνε ότι κάνουν στην εισαγωγή του Full Metal Jacket ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GibsonLoveR Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 περι βαρους ( :o :o :o :o :o :o :o :o) ειναι τρελλες ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Αυτο πηγαινε σε μενα ετσι? Σορρυ αλλα οταν ειχα μακρυ μαλλι κ ειχα ρωτησει την μανα μου που ειναι δερματολογος γιατι πεφτουν τοσες πολλες τριχες καθε φορα που λουζομαι ενας απ τους λογους ηταν αυτος.. SG, riffs, harmonics κ ξερο ψωμι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PlatwN Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 μλκς.και γω πηγα σε δερματολογο και υποτιθετε αρκετα καλο με μεταπτυχιακα εξω και ετσι και μ εδωσε μια βλακεια π βρωμαγε κ ειχε και κορτιζονη και μετα επεφταν πιο πολυ,η ηλιθια...εγω πηρα ενα περιεργο σαμπουαν απο την φιλανδια( :o 8) ::)) με καφεινη και ενιωσαν λιγο τα μαλλακια μ κ πεφτουν σε νορμαλ επιπεδο(νομιζω70-80 τριχες ανα μερα) -CΛINE- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 (νομιζω70-80 τριχες ανα μερα) τις μέτρησες και έβγαλες και τον μέσο όρο ρε μπαγάσα? ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 η σιφωνάτη εκδοχή μετρήσεων πρεπει να παιχτηκε εδώ.Μπράβο παιδί μου Πλάτωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Εγω παντως αλλη αιτια εχω ακουσει οτι προκαλει τυφλωση και καραφλιασμα. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Με τρίχες θα ασχολούμαστε; :D Εγώ πάντως ξέρω κάποιον που είχε ενα άλφα προχωρημένο ροξάκι με ιμπεριαλιστικές διαθέσεις και κάποια στιγμή αποφάσισε ότι πρέπει να τα ξυρίσει όλα. Και έκτοτε έχει ξεσκιστεί να μ@μ@ει ενώ μέχρι πρότινος ήταν... τέσπα... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PlatwN Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 τις μέτρησες και έβγαλες και τον μέσο όρο ρε μπαγάσα? ;D οχι εκανα κατι ακομα πιο ευκολο,ανοιξα το pc μ,πηγα ενα γ@μ@το εικονιδιο π εχει μια φλεγομενη αλεπου,εκανα double-click και τι να δω?internet!ειχα διαβασει γιαυτο σε κατι αρχαια βιβλια(...),να μν πολυλογω,εγραψα στο πανω κουτακι π ειχε αυτη η αλεπου http://www.geocities.com/HotSprings/4809/trichopt.htm και καπου γραφει"Είναι φυσιολογικό να πέφτουν 50 - 100 τρίχες την ημέρα",και μετα ετρεξα να φερω νερο να σβυσω τν αλεπου ;D -CΛINE- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Μην την φοβάσαι την τριχόπτωση. Μόλις κάνεις καράφλα σταματάει ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση