WINLOWOO Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 εχει σχεσει στους αδρες αν εχεις μακρια μαλλια να πεφτουν τα μαλια ή οχι??? πλζζζζζζζζζζζζζζζ βοηθια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Οι αντρες έχουν ποιο αδύναμη τρίχα σαν ζώο και έτσι η τρίχα πέφτει όταν μένει για μακρά περίοδο σε μεγάλες εκτάσεις ,χοχο, και κοινώς οντως υπάρχει τέτοιο θέμα που λες αλλά δεν ισχύει σε ΟΛΟΥΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WINLOWOO Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 δηλαδη εγω που τα εχω μακρια τι πρεπει να κανω για να μην πεφτουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PlatwN Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 βασικα αποτι εχω διαβασει δεν παιζει ρολο το μηκος,αν ειναι να πεσει θα πεσει και 2χιλ να ειναι,απλα οταν τα μαλλια ειναι μακρια φαινονται πιο πολυ οτι πεφτουν λογο μηκους ;D απο κει και περα ειναι αναλογα μα τον τον τυπο του μαλλιου... πχ αν εισαι κανας ξανθος με ισια μαλλια σαν εμενα μν περριμενεις και πολλα.. :-\ -CΛINE- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WINLOWOO Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 οντος ξανθος με ισια μαλλια ειμαι τι να μιν περιμενω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 στο περιβοητο θρεντ "τι μαλλια εχετε" θα βρεις συμβουλες ΚΑΙ επι τουτου, μαλιστα με τη βουλα και του sf ! :D το νοιζ εχει πληροφοριες για σχεδον .. τα παντα! https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WINLOWOO Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 ειμαι 16 χρονων και πεφτουν πιο πολλεσ τριχεσ αποτι επεφταν και ειμαι χαλια με αυτο το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Τα μαλλιά που είναι να χάσεις, θα τα χάσεις ό,τι και να κάνεις. Έχει να κάνει με τις ορμόνες και την κληρονομικότητα. Γίνεσαι άντρας. Οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε την εμπειρία. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 καραφλοχέτουλες όλου του κόσμου ενωθείτε ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 μη στεναχωριεσαι φιλε μου. καποια στιγμη συμβαινει αυτο , περνας απο ενα πυκνο-εφηβικο μαλλι σε πιο ανδρικο. κανεις κροταφους και αραιωνει λιγακι. δε συμβαινει ομως οτι θα συνεχισει να πεφτει το μαλλι. απλα θα σταθεροποιηθει σε μια αλλη κατασταση. υπαρχει παντα και η ξυριστικη μηχανη... https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση