Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2008 Συναυλία στη στρατονομία με την ορχήστρα των Διαβιβαστών πριν με στείλουν για 15 μήνες Εβρο. Προφανώς πιο παλιός αλλα εγώ ήμουν σειρά 282! Στρατονόμος το καρακώλι να πούμε... :( Σόρρυ για το άσχετο, συνεχίστε Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2008 "Μωρε θα σας **** ολους σας μουνακια"... δηλαδη η "κακιά λέξη" οταν ειναι ρημα την σβηνουμε με αστερισκους , ενω οταν ειναι ουσιαστικο την αφηνουμε ως εχει .... ;D ;D ;D ευγε παιδι μου fremindgr . με εστειλες!!!! :) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2008 Προφανώς δεν είμαι εγώ που παίζω, αλλα αξίζει νομίζω: http://www.youtube.com/watch?v=D71BSVoGXJo Το κομμάτι είναι του rachmaninov το 3ο κοντσέρτο και θεωρείτε απο τα δυσκολότερα κομμάτια γενικά... Για αυτούς που βαριούνται, πατε στο 06:00... ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2008 Απίστευτη... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lock Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2008 Θυμίζει λίγο την ορχήστρα του Τιτανικού. Το πλοίο βυθιζόταν και αυτοί το βιολί τους (κυριολεχτικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Εκείνοι όμως βλέπανε... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 η ορχηστρα αργει να παρει μπρος, η κοπέλλα είναι όμως σε trance, αλλού εντελώς. Μαγεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ Τ Ω Ρ Α !!!! Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Ποιος ξέρει πόσα τους ακουμπήσανε από τον Τιτανικό, μην τυχόν και έχουν τέτοια ντράβαλα με τα φώτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Όχι μόνο δεν ήταν η χειρότερη μουσική στιγμή της κοπέλας αλλά ίσως και η καλύτερή της. Πού να δείτε το θυελλώδες χειροκρότημα σε μια παλιά συναυλία του ωδείου μου σε μια κοπέλα που έπαιζε ένα δύσκολο κομμάτι σε τρομπόνι και σβήσανε τα φώτα, ακριβώς όπως το ανωτέρω περιστατικό... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση