Haris Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 πως τη βλεπετε??? Συγγνώμη, το λέει όντως η Θώδη ή είναι στημένο; Πέστε μου ότι είναι στημένο, σας εκλιπαρώ... Δεν τα αντέχω τα πολιτισμικά σοκ! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Α καλά έχασες τουλάχιστον 2 βδομάδες επαφής με τον "πολιτισμό" εσύ ;D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Περισσότερο έχω χάσει, γιατί εδώ και 3 μήνες δεν έχω τηλεόραση και - γαμώτο - συμβαίνουν τόσα σημαντικά στο χώρο του πολιτισμού! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Don_Pasquale Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Περισσότερο έχω χάσει, γιατί εδώ και 3 μήνες δεν έχω τηλεόραση και - γαμώτο - συμβαίνουν τόσα σημαντικά στο χώρο του πολιτισμού! Σώπα μωρε, ποιός βλέπει τηλεόραση πια? είναι αποκλειστικά πλέον για τους ανω των 40, και όσο περνάει ο καιρός για κανέναν... απλά θα βγαίνουν σειρές απο διάφορα (πολύ πιο ποικίλα και πολυάριθμα) στούντιο και θα διανέμονται στο νετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Εεε... είμαι άνω των 40 (εντάξει, λίγο!) και δεν βλέπω, αλλά θα εκπλαγείς από το πόσοι κάτω των 30 δεν χάνουν πρωινάδικο για μεσημεριανάδικο. Αλλά αυτό είναι άλλο θρεντ... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση