Guru npap Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2005 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2005 Δηλώνω υπευθυνα και με γνώση των συνεπειών του νόμου, ότι το npap ουδεμία σχέση έχει ως αρκτικόλεξο με το "n_α o pap_ας".. Απεταξάμην..απεταξάμην.. δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2005 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2005 Ωχχχχ..μόλις είδα το icon του nick μου...τοχα ξεχάσει αυτό..Από που αλλάζει ρε???γιατί αν μου βγει και τόνομα... 8O 8O 8O δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2005 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2005 μάστα...καλύτερα τώρα..το μούσι πάντως δεν το ξυρίζω με καμμιά..ουπς sorry ..με κανένα χριστόδουλο... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2005 Τυχερός είσαι γιατι αν δεν άλλαζες θα έστελνα το FBI να σε μαζέψει :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2005 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2005 χεχε..αν και το FBI και τα συμπαραμαρτούντα, ωχρειούν μπροστα στους "Γιοσάκηδες και τους Βαβύληδες" της εκκλησίας.. ΥΓ.Μήπως πρέπει να το ξυρίσω τελικά?? :wink: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση