alderbody Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 εγω εχω στις κιθαρες μου (black cat) bone nut και παιζω μια χαρα τα Blues... ;D ;D ;D ειμαι λευκος (αλλα μαυριζω το καλοκαιρι), χορτατος (αλλα πειναω οταν φτανει η ωρα), δεν τρωω ξυλο (αλλα πιστευω στα "ξυλα") και την γκομενα μου την εδιωξα μονος μου (και τωρα την τρωει αλλος)... ...αλλα δεν ειμαι ο john Mayal, που να παρει!.... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 ΗΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! αν δεν μου πεις με τι ΑΚΡΙΒΩΣ (εξοπλισμο-εφφε-αναλυτικες ρυθμισεις-κιθαρα - θεση 5θεσιου-πενα- ενισχυτη- τροπο ηχογραφησης κλπ κλπ κλπ) ΕΒΓΑΛΕΣ αυτον τον ηχο , ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!! ειναι φορες που ευχομαι να ειχα γεννηθει την καταλληλη ημερομηνια ωστε να ζησω απο την αρχη τους σαν μουσικος τα 80'ς....κριμα..... Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Rockinger strat + Bridge/Middle position + Behringer UB1622FX (Preset no 54: chorus + reverb) = ΣΠΑΘΑΣ :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Rockinger strat + Bridge/Middle position + Behringer UB1622FX (Preset no 54: chorus + reverb) = ΣΠΑΘΑΣ :) εννοεις οτι ηχογραφησες κονεκτ απο την behringer στη καρτα ηχου σου?? ?? ?? Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πάλι δεν έχω μετρήσει πόσα κιλά εϊτίλα έχουν τα αυτιά μου, ούτε πόσα εγκεφαλικά μου κύτταρα είχαν καταστραφεί την επάρατη δεκαετία. Όμως από τα κατά καιρούς γραφόμενα στο forum, παρατηρώ ότι οι μεγαλύτεροι "νοσταλγοί" των 80s είναι άτομα που δεν τα έζησαν ή ήταν πολύ μικροί ώστε να έχουν εμπεριστατωμένη άποψη. Πράγμα απόλυτα λογικό. Τους διαβεβαιώ ότι η ΣΑΒΟΥΡΑ και η κακογουστιά στην οποία ήμασταν εκτεθειμένοι τότε - από το πρωί ως το βράδυ - είναι ασύγκριτα περισσότερη από ότι τώρα και ότι απαιτούταν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να διαφύγεις από τη γενικότερη ξεφτίλα που έβλεπες γύρω σου. Επίσης το να εντοπίσεις τα διάφορα μουσικά αριστουργήματα της εποχής - σαν αυτά που παρέθεσε ο SF - ήταν αρκετά πιο δύσκολο απ' ότι τώρα. Προσωπικά θα προτιμούσα να είχα περάσει την εφηβεία μου σε οποιαδήποτε άλλη δεκαετία εκτός από αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 η μονη ενσταση μου για την δεκαετια ειναι οι απαραδεκτες βατες του michael jackson :P :P προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 εννοεις οτι ηχογραφησες κονεκτ απο την behringer στη καρτα ηχου σου?? ?? ?? Ακριβώς!!! Ο απόλυτος 80s ήχος!!! ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Ακριβώς!!! Ο απόλυτος 80s ήχος!!! ;D "μ εφτιαξες" ηλια. εχω παραγγειλει κι εγω την αντιστοιχη στην xenyx σειρα http://www.behringer.com/1622FX/index.cfm?lang=ENG χεχεχεχεχεχεχε...μολις την λαβω θα ανεβασω κι εγω "αφιερωση"... :-* :P (μονο που δεν εχω που να ηχογραφησω - πηρα ελαχιστη βοηθεια στην αναζητηση μου για 8καναλο recorder) ::) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Σπύρο δεν κάνω πλάκα...Αν ψάχνεις αυτον τον ήχο, θα ΠΟΡΩΘΕΙΣ!!! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 η μονη ενσταση μου για την δεκαετια ειναι οι απαραδεκτες βατες του michael jackson :P :P Ενω τα... ασπρα σοσονακια του ηταν ωραια ε? Δεν πειραζει ρε σεις 80ιλα εντ ντραι μπρεντ "Τοκ ντερτι του μιιιιιιιιιιιι" (Ποιζον) :D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση