prog13 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Πιστευω οτι τα 80's (τα οποια προλαβα για 2-3 χρονια)ηταν μουσικα,η εποχη του μπασου.Παρ ολο που παιζω μπασο,μουσικα πολυ λιγα πραγματα μου αρεσαν. Ηταν ομως και η εποχη της ατακας. Ενδεικτικα το απιστευτο:Βασικα δικε μου εισαι και πολυ ουφο να πουμε,σπασε!!!! Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 ωραιο αλλα χωρις το τυμπανο που ειναι αρκετα ασχετο θα λεγα. Την πολυ την 80λα δεν την ακούω αλλα μαλλον θα οφείλεται στο οτι ειμαι απ τους καρεκλάδες κ οχι τους αλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Οποιος μεγαλωσε στα 80's δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει ποτισει εστω και λιγο... ;D ;D ;D ;D Στο κατω κατω της γραφης δεν ηταν και τοσο ασχημα, τουλαχιστον για εμενα ηταν η τελευταια ανεμελη εποχη. Επιπλεον τα 80's δεν ηταν μονο μαλλι αφανα και spandex ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Παω να ακουσω το final countdown ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Hλια μια χαρα το κλιπ, αλλα την 80-ιλα που την ειδες ρε? Εγω νομιζα θα ειναι τιποτα στυλ Modern Talking, Michel Cretu και τετοια (Final Countdown= ΧΑΛΑΡΑ απο τα καλλιτερα αλμπουμ EVER) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Πιστευω οτι τα 80's (τα οποια προλαβα για 2-3 χρονια)ηταν μουσικα,η εποχη του μπασου... Ήταν η εποχή της "ενηλικίωσης" και ωρίμανσης όλων των μεγάλων μουσικών (κιθαριστών) που θαυμάζουμε μέχρι σήμερα. Τις καλύτερες συναυλίες της ζωής μου τις είδα τότε (80-86).. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 α ξεχασα , και ολιγον τι Σπαθ(α)-ιζων το κομματι. Μια χαρα ειναι το κλιπακι, μη κοιτας που ολοι αγαπαμε να μισουμε τα 80's ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 χεχε... μου θυμισε μουσικη για ...καφετερια! ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 ευτυχως στα 80s που μεγαλωσα και εγω υπηρχε και πραγματικα εξαιρετικη μουσικη... ;) & οχι μονο το glam-trash συνοθυλευμα για την οποια την κατηγορουμε.. :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 ευτυχως στα 80s που μεγαλωσα και εγω υπηρχε και πραγματικα εξαιρετικη μουσικη... ;) & οχι μονο το glam-trash συνοθυλευμα για την οποια την κατηγορουμε.. :) Πω, τι μου θυμισες τωρα... :o Εχω να προσθεσω και τους Specials!Βεβαια στα τελη του 70's ξεκινησαν αλλα ειναι πολυ κοντα οι 2 δεκαετιες! ;D http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2008 Buzzcocks λεγόταν ένα άλλο συγκροτηματάκι τέλη 70ς αρχες 80ς??? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση