Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 ελα να ζεστενοματε! palyloud για σενα! ;) Uli Jon Roth & Electric Sun - Earthquake ULI ROTH/ELECTRIC SUN [ FIRE WIND ] LIVE 1982 ULI ROTH'ELECTRIC SUN [ STARLIGHT ] LIVE IN TV STUDIO A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
si_rah Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Μεγαλο συγκροτημα, με τραγουδαρες και με μεγιστο κιθαριστα!
playloud Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Αυτα ειναι ρεεεε Τα εχω ΟΛΑ ΑΥΤΑ blues (αφου ειπαμε ειμαι αρρωστος) αλλα σε ευχαριστω για το..ζεσταμα. Το starlight δεν ειναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ? Οριστε ρε, τι εχει η φωνη του ανθρωπα? Μια χαρα τον ακουω (και με την strat ακομα καλυτερα, εχει mojo ρε παιδι μου, πως να το κανουμε?) Make me fries...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2008 για σενα παλι play! ;) http://www.youtube.com/watch?v=KKLbQVW6lEE A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
playloud Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 για σενα παλι play! ;) http://www.youtube.com/watch?v=KKLbQVW6lEE Καλημερα blues, η πρωτη φαση των Electric Sun (και το mojo στο απειρο) Που παιζουν εδω ρε? Σε συναυλια του δημου? Make me fries...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Καλημερα blues, η πρωτη φαση των Electric Sun (και το mojo στο απειρο) Που παιζουν εδω ρε? Σε συναυλια του δημου? στο τερμα ολα! αντρικος ηχος! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
playloud Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2008 στο τερμα ολα! αντρικος ηχος! ;) Ειδικα με αυτη τη μαυρη στρατ σε οσα βιντεα τον εχω δει εχει εκπληκτικο ηχο ο κιαρατας Make me fries...
studio54GR Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Nα βοηθήσω λίγο??? Καλά ο ένας είναι ο Uli, ο άλλος με την μαύρη Strat ποιος είναι??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Nα βοηθήσω λίγο??? Καλά ο ένας είναι ο Uli, ο άλλος με την μαύρη Strat ποιος είναι??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ένας κιθαρίστας που ξέρει να παίζει (for a change...) :D :D :D :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση